ZOTAC Geforce GTX Ti AMP Edition No signal

Hi!
I just built my first tower yesterday but when i try to start it up the screen doesnt get a signal. It worked the first time but i had forgotten to plug in the PCIe power cables. After fixing that the signal doesnt reach my display any longer. Me and my dad has been trying to fix the last two days. There is nothing wrong with the display, the vga-vga cord or the DVI-VGA adapter. We dont really know what to do since the graphics card start up fine. The fans are running fine.

Please Help! It was an expensive gift from my family!
10 answers Last reply
More about zotac geforce gtx amp edition signal
  1. You are plugging the monitor cord into the card?
  2. tourist said:
    Philip Alpskog said:
    Hi!
    I just built my first tower yesterday but when i try to start it up the screen doesnt get a signal. It worked the first time but i had forgotten to plug in the PCIe power cables. After fixing that the signal doesnt reach my display any longer. Me and my dad has been trying to fix the last two days. There is nothing wrong with the display, the vga-vga cord or the DVI-VGA adapter. We dont really know what to do since the graphics card start up fine. The fans are running fine.

    Please Help! It was an expensive gift from my family!


    Try Resting the bios, Try pulling card and reinserting the card


    I tried that
  3. If everything is connected correctly, monitor cable, power connection from PSU to card and still no display from card then most likely the card is faulty.
  4. Me and my dad are also suspecting the card to be faulty. Today we are gonna try to use his graphics card since it is also a PCIe card
  5. That will tell us.
  6. Okay... there is nothing wrong with the card since dads graphics card didnt work either.....
  7. Then the suspicion goes against the motherboard.
  8. For safety we're going to take it to one of dad's friends so he can have a look at it hopefully he can tell for sure
  9. I fixed it everyone!!! It was the RAM. I simply blew out the RAM slots and now it works!!!!!
  10. And no beeps?
Ask a new question

Read More

VGA DVI ZOTAC Geforce GTX 660 Ti Graphics