Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

LG DVD Writer cannot burn DVD.

Last response: in Components
Share
April 4, 2013 2:39:54 AM

Hi! I am totally pissed off right now. Because my LG DVD Writer cannot burn any DVD and it cannot detect any blank DVD. But it detects Disks which are already burnt like movies and softwares and everything.Please tell me what to do.and my dvd burner is
HL-DT-ST DVDRAM GSA-H44N.
I use NERO 7 and a SONY DVD-R blank dvd.
It used to write DVD's 2-3 years ago. but now it can't write any DVD.Please I want to play games . So please tell me.


Alright guys it's working agian. DEAMON tools created a virtual disk and I deleted the real drive rather than the virtual one.
When I installed XP SP3 it came back and I've also burned 2 DVD's,,..

More about : dvd writer burn dvd

April 4, 2013 2:46:48 AM

are it new? are it unable to burn just recently ?......


m
0
l
April 4, 2013 2:51:56 AM

rdc85 said:
are it new? are it unable to burn just recently ?......



yes it is unable to burn recently.But I bought this Writer 4 to 5 years ago.and untill now I have burnt 4 to 5 DVD's and 2-3 CD's.
m
0
l
Related resources

Best solution

April 4, 2013 3:16:11 AM

Is it just NERO 7 that cant write? have you tried another tool (or even native burn capability in Win 7 (and vista?)).
Just to make sure its not Nero gone bad (Nero 7 is VERY old).

It is probably the burn laser gone bad.. but worth checking it not a software first. Th0 egood news is that DVD writers are dead cheap if you do end up needing to replace.
Cheers
Share
April 4, 2013 3:51:58 AM

yoji said:
Is it just NERO 7 that cant write? have you tried another tool (or even native burn capability in Win 7 (and vista?)).
Just to make sure its not Nero gone bad (Nero 7 is VERY old).

It is probably the burn laser gone bad.. but worth checking it not a software first. Th0 egood news is that DVD writers are dead cheap if you do end up needing to replace.
Cheers

i m using xp and yes i have tried other softwares too.
m
0
l
April 4, 2013 9:40:57 PM

I would try change the cable and the connected port on the mobo....
see if it helps..
m
0
l
!