Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

No SLI Option in Nvidia Control Panel

Last response: in Graphics & Displays
Share
May 17, 2013 6:02:03 PM

Hey guys, been looking for a solution for this problem and I am not sure what to do about it. I just got my SLI bridge today and put it on both of my 680s and when I go to the Nvidia control panel, I do not see anything about SLI, only configure surround and PhysX. I would greatly appreciate any help! I also had the option for SLI before, but it was grayed out and I could not do anything about it, but now it does not even show up.

What I have done so far:
Reinstalled drivers for cards twice.
Swapped spots on cards where you can put SLI bridge.
Restarted computer about 20 times... =/

Computer Specs:
CPU: Intel i5 2500k (OC 4.2 GHz)
Motherboard: MSI Z77A-G45 Gaming
4x4gb Corsair Vengence DDR3 1600MHz
Graphics Card 1: EVGA GTX 680 4gb
Graphics Card 2: EVGA GTX 680 2gb
Hard Drive: 1TB Western Digital Black
Power Supply: OCZ MKIII Silencer 750w
Computer Case: NZXT Switch 810
Cooling: Corsair H100i
OS: Windows 8 x64 Pro with Media Center
Monitor: Asus VE248H 24in
Mouse: NAGA 2012
May 17, 2013 6:18:04 PM

Well, to get it to work you will have to registry hack the VRAM on the 4GB card down to 2GB. I don't know how it's done nowadays, but last I knew that was necessary to SLI cards with different VRAM sizes.
m
0
l
May 17, 2013 6:39:22 PM

cuecuemore said:
Well, to get it to work you will have to registry hack the VRAM on the 4GB card down to 2GB. I don't know how it's done nowadays, but last I knew that was necessary to SLI cards with different VRAM sizes.


Ah, I thought that it did that automatically. I will look and try that to see if it helps out and I will let you know. Thanks.
m
0
l

Best solution

a c 456 Î Nvidia
May 17, 2013 8:09:42 PM
Share
!