Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

performance issue with a new gtx 650 ..

Last response: in Graphics & Displays
Share
May 24, 2013 4:31:47 PM

Hello everybody ..
I have recently bought a GTX 650 graphic card gigabyte brand ( 3 days earlier).. it is an OC version.
today I ran the 3DMark test ... with these spec :
i3 2120
4GB Ram
400 Watt power supply

my result was about 60300
while the 3dmark itself shows that most of the users with the same of my rig are getting scores between 80000 and 90000...
this means that there is a serious problem with my PC...
let me tell you this .. when I ran the card for the first time ..and after maybe 2 hour of battlefield 3 ... the game started showing strange colors on the game .. very strange .. that is the first time I felt that my new card has a problem .
now I need to know if there is any problem with card so I can simply go tomorrow and replace it ... I just need to be sure .. and I need your help please ..
thanks a lot ..


Best solution

a b U Graphics card
May 24, 2013 4:42:17 PM

Make and model of motherboard?

Make and model of power supply?

What version of the drivers?
Share
May 24, 2013 4:49:12 PM

markwp said:
Make and model of motherboard?

Make and model of power supply?

What version of the drivers?


hello my friend ..
mobo is H61m-s2p rev 2.1
power supply is gigabyte 400 PSW powerrock ex
my nvidia driver is the latest 320.18
m
0
l
Related resources
a b U Graphics card
May 24, 2013 4:58:13 PM

Which portion of 3dMark? \

Are you sure you were not comparing at 650 TI?
m
0
l
May 24, 2013 5:02:07 PM

markwp said:
Which portion of 3dMark? \

Are you sure you were not comparing at 650 TI?


hello my friend ..
the result page is still open ... Iam comparing to the same rigs of mine .. GTX 650 .. not Ti... keep in mind that I have an overclocked version which should perform better than the others not slower..
thanks a lot ...
m
0
l
May 24, 2013 6:16:46 PM

thanks a lot everybody ... specially to you mr.Markwp ..
I confirmed that the latest driver 320.18 is the issue ..
once I downgraded to 310.14 ... these were the results on 3dMark:
http://www.3dmark.com/3dm/688719
it is disappointing that new WHQL Driver reduces the performance .
anyway .. I really appreciate your help mr.Markwp ... thanks.
m
0
l
a b U Graphics card
May 25, 2013 6:24:18 AM

You are welcome. Glad you got it fixed.
m
0
l
!