Sign-in / Sign-up
Your question

Chrome browser shuts down automatically...

Tags:
  • Chrome
  • Windows 7
  • Browsers
Last response: in Windows 7
June 6, 2013 10:03:09 PM

my chrome browser hangs and then shuts down unexpectedly and then restart after some time. help me out and give solution.:pfff: 

More about : chrome browser shuts automatically

a b $ Windows 7
June 6, 2013 10:27:56 PM

The title suggests that Windows 7 Ultimate is shutting down but the message indicates that Chrome is hanging and then shutting down. When Chrome hangs and then closes does the computer shut down as well? If it is only Chrome, have you updated it recently? If not, have you tried uninstalling and then reinstalling Chrome? Do other browsers such as Internet Explorer hang and close as well?
m
0
l
June 7, 2013 12:02:34 PM

kenrivers said:
The title suggests that Windows 7 Ultimate is shutting down but the message indicates that Chrome is hanging and then shutting down. When Chrome hangs and then closes does the computer shut down as well? If it is only Chrome, have you updated it recently? If not, have you tried uninstalling and then reinstalling Chrome? Do other browsers such as Internet Explorer hang and close as well?


m
0
l
Related resources
a b $ Windows 7
June 7, 2013 7:04:10 PM

Can't help until I understand the problem. Is it Windows or Chrome?
m
0
l
June 12, 2013 12:43:21 PM

kenrivers said:
The title suggests that Windows 7 Ultimate is shutting down but the message indicates that Chrome is hanging and then shutting down. When Chrome hangs and then closes does the computer shut down as well? If it is only Chrome, have you updated it recently? If not, have you tried uninstalling and then reinstalling Chrome? Do other browsers such as Internet Explorer hang and close as well?


kenrivers said:
Can't help until I understand the problem. Is it Windows or Chrome?


m
0
l
September 27, 2013 8:13:27 AM

Hope you are still around.
I encounter a similar issue. Chrome (and also IE) shut down automatically after a while. Window stays working though.

Pls help.

Thank you.
m
0
l
May 16, 2015 9:54:35 AM

maybe OP is using invisible fonts to reply
m
0
l