Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Fans Spin Up but no post beep

Last response: in Systems
Share
June 12, 2013 10:45:00 PM

The fans on the heatsink, video card and case will spin up, but I get no post beep and I get no video at all.
I'm trying to boot with only the video card, one stick of ram, and the cpu/ after market heatsink installed and the mobo is siting on the box it came in.
Any help is GREATLY appreciated
2 things I noticed as 'weird':
1) When I turn on the PSU it powers on without me having to push the power button
2) All fans Spin up but they're very quite

More about : fans spin post beep

a b U Graphics card
June 12, 2013 10:56:29 PM

Details of your rig please! No accurate help if we don't know what we're dealing with..
m
0
l
June 13, 2013 3:07:04 AM

Make sure the CPU power header is in, I have forgotten that twice now :lol: 
m
0
l
Related resources
June 13, 2013 8:31:02 AM

spat55 said:
Make sure the CPU power header is in, I have forgotten that twice now :lol: 


Its pluged in I think?
The Cpu power header is the plug right next to the cpu right? :??: 
m
0
l
June 14, 2013 2:40:02 AM

Usman Farooqi said:
spat55 said:
Make sure the CPU power header is in, I have forgotten that twice now :lol: 


Its pluged in I think?
The Cpu power header is the plug right next to the cpu right? :??: 


Yeah, it is thought I would just check.
m
0
l
a b U Graphics card
June 14, 2013 5:46:43 AM

Is there anything plugged in to the Front Panel header? Sounds as if there is a short on the Green wire to the PSU ...
m
0
l
June 14, 2013 9:24:27 AM

dodger46 said:
Is there anything plugged in to the Front Panel header? Sounds as if there is a short on the Green wire to the PSU ...


Make sure you have the negative - and positive + wire from the front panel the right way around.
m
0
l
!