Stuck at splash screen after installing new GPU

So I've been working with my friend to try and get his new GTX 650 Ti up and running, but his computer won't boot. Everything turns on and there is a post beep, but it just gets stuck with a screen that says 'lenovo' on it. We cannot access the BIOS. He has a 600W power supply, so there's plenty of power.

Things we have tried:

Using his old graphics card (worked)
Using the on-board graphics (worked)
Putting the card into another computer (worked)
Using a different card (GTX 570) in his computer (worked)

Unplugging everything but the power and display (didn't work)
Using a different power supply (didn't work)
Installing the drivers off the CD before installing (didn't work)
Accidentally spilling water on his old GPU (didn't work)

I'm a little confused since using a different card in his computer works fine, and putting his card into another computer works fine. What gives?
2 answers Last reply
More about stuck splash screen installing gpu
  1. It might be a BIOS compatibility issue. Is there a newer BIOS version available?
    Try also clearing the CMOS, installing the new graphics card and starting the board. See if it does work.
  2. alexoiu said:
    It might be a BIOS compatibility issue. Is there a newer BIOS version available?
    Try also clearing the CMOS, installing the new graphics card and starting the board. See if it does work.

    Well we've been trying to update the bios, but now we're having problems with it. Whenever we flash the bios, there are no errors and everything completes fine, but the bios simply doesn't update.
Ask a new question