Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Problem with asrock z77 pro 4 motherboard and GeForce gtx 550 ti

Last response: in Motherboards
Share
June 25, 2013 10:49:59 PM

Hi I have just upgraded my motherboard and my computer components are:
i3 2120 3.30Ghz
Be quiet 850 psu
2x4 gb ram ddr3 1333
500 gb wd cavier hd
GeForce gtx 550 ti
Asrock Z77 Pro 4 motherboard 1.06 bios
Window 7 64 bit

I have installed the above mother board but when I connect the traffics card to the pcie 3 slot and connect the power, I switch the computer in and my monitor doesn't pick up the signal from my computer. But when I disconnect the traffics card and use the inboard one I have no problems any help would be great please.
a b V Motherboard
June 25, 2013 10:54:03 PM

Did you install all the drivers? You gotta download everything and update it from Nvidia website.
m
0
l
a c 1508 V Motherboard
June 25, 2013 10:57:22 PM

It's going to default to on board graphics, use that, load all drivers and switch graphics to your new card in the BIOS
m
0
l
Related resources
June 26, 2013 1:19:35 AM

envy14tpe said:
Did you install all the drivers? You gotta download everything and update it from Nvidia website.


I have try to install the drivers from the installation disk for the graphics card but when it gets to the last page of the installation it says that it cannot find the component and give me the option to close the installation and that's it.
m
0
l
June 26, 2013 1:22:17 AM

Tradesman1 said:
It's going to default to on board graphics, use that, load all drivers and switch graphics to your new card in the BIOS


I have try to install the drivers from the installation disk for the graphics card but when it gets to the last page of the installation it says that it cannot find the component and give me the option to close the installation and that's it.
So when I go on the Bios it doesn't even come up mate.
m
0
l
a b V Motherboard
June 26, 2013 2:05:00 AM

gregoryallen15 said:
Tradesman1 said:
It's going to default to on board graphics, use that, load all drivers and switch graphics to your new card in the BIOS


I have try to install the drivers from the installation disk for the graphics card but when it gets to the last page of the installation it says that it cannot find the component and give me the option to close the installation and that's it.
So when I go on the Bios it doesn't even come up mate.


Forget the installation disk. Go to : http://www.geforce.com/drivers/results/62791
This will give you the latest (non beta) drivers. - 320.18
m
0
l
!