Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

my 660 ti only will only boot up with one 6 pin connecter attached it needs 2 plugged in but when i do that my comp wont even

Tags:
Last response: in Graphics & Displays
Share
June 26, 2013 8:33:55 PM

turn on. i have a 650 power supply greenme650 when i take the card out it works fine but when i plug that one connecter in it wont even turn on, theres one 6 pin connecter that works but the other wont do anthing when i plug it to the gpu , anyone know whats going on ,, thanks!

Best solution

June 26, 2013 8:42:50 PM

Ok so if I understand you when you try one of the 2 6 pin the system turns on but since the card needs both the video does not work. Then when you try the second 6 pin either with or without the first 6 pin the system does not work. If this is correct you have a defective power supply. Though it may be new sounds like you got a bad one. Return it for a replacement.
Share
June 26, 2013 8:50:07 PM

yes the secound 6 pin will not let my pc turn on when its by its self or with the other one ! thanks alot man!
m
0
l
June 26, 2013 8:52:30 PM

Dogsnake said:
Ok so if I understand you when you try one of the 2 6 pin the system turns on but since the card needs both the video does not work. Then when you try the second 6 pin either with or without the first 6 pin the system does not work. If this is correct you have a defective power supply. Though it may be new sounds like you got a bad one. Return it for a replacement.


you dont know how much this means to me :)  , been trying to figure this out for a while now!
m
0
l
!