Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Monitor has "No display" when upgraded from HD 5770 to 7770

Last response: in Graphics & Displays
Share
July 3, 2013 1:29:38 PM

Hi guys,

So my card came today which is an MSI R7770 Power Edition 1GD5/OC http://

The problem is that when I install the card and boot I get no display, I do not see any system information either, just the acer sign then "no signal.

The fan on the card was powered up and it should be noted that I could not get and signal from my onboard graphics "VGA" while the HD 7770 was installed but could once it was removed.

At that point I re-installed my 5770 with all the leads that was connecting the 7770 and everything is working fine so I'm stumped at this point.

Here are my system specs

Motherboard - GA-EG41MF-US2H
http://

CPU - Intel Core 2 Quad Q6700
http://

Memory - 2x 2GB of DDR2

PSU - ENERMAX POWER 460W EG465AX-VE(G)
http://

Windows 7 Ultimate 64 bit

Thanks
a b C Monitor
July 3, 2013 1:31:34 PM

Connect all the power leads ?

Uninstall / reinstall drivers ?
m
0
l
July 3, 2013 1:36:39 PM

PSU? If it came with the Acer that could be a problem.
m
0
l
Related resources
July 3, 2013 1:47:50 PM

JackNaylorPE said:
Connect all the power leads ?

Uninstall / reinstall drivers ?


I haven't installed the 7770 drivers as of yet, i just wanted some kind of display first, I'm getting nothing, even during boot.
m
0
l
July 3, 2013 1:51:16 PM

J_E_D_70 said:
PSU? If it came with the Acer that could be a problem.


"Acer" being the monitor brand, I have no display what so ever coming from the tower, not even during boot

Sorry I forgot the PSU details
PSU - ENERMAX POWER 460W EG465AX-VE(G)
Not a great power supply I know but seems to run the 5770 ok which requires more power if I'm not mistaken.




Don't...

Bump posts


http://www.tomshardware.com/forum/283384-33-read-first
m
0
l
!