Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Asus Z87 Pro - No Beep, No LED's, No POST

Tags:
  • Asus
  • LED Monitor
  • Motherboards
Last response: in Motherboards
Share
August 10, 2013 7:47:00 PM

I recently purchased the hardware for my first time build. When I try and put it all together though, there's no beep from the speaker, none of the LED indicators for the RAM or video card light up, none of the fans will start, but the on-board power button on my Asus Z87 Pro will still light up. Now, at the same time it could be something trivial and so stupid that I'm oblivious to it. If that's not the case though, I would like to know if there is anything I can do to fix this.

Case: Thermal take Urban S71
CPU: Intel Has well I7 4770
PSU: Corsair HX 850
Motherboard: Asus Z87 Pro
Graphics: EVGA GeForce GTX 670 4gb
RAM: 16gb Corsair Vengeance (8x2)
HDD: Seagate Barracuda 2tb
SSD: Samsung 840 Pro 120gb

More about : asus z87 pro beep led post

August 10, 2013 8:15:08 PM

I may have found something. Would bent pins on the CPU socket prevent a startup?
m
0
l
Related resources

Best solution

a c 993 Ĉ ASUS
a c 1799 V Motherboard
August 10, 2013 10:15:28 PM

Very likely, if under warranty or still under the return/exchange time frame, would rma for exchange, else could try and straighten the pins, I use a pair of razor blades
Share
August 10, 2013 11:32:53 PM

I've decided to RMA. I noticed that some of the pins were broken as well.
m
0
l
a c 993 Ĉ ASUS
a c 1799 V Motherboard
August 11, 2013 12:20:43 AM

Sorry to hear that, give us a holler when the replacement comes in
m
0
l
!