Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Fresh Install of Win7 Home Prem LAN Ethernet Driver?

Last response: in Windows 7
Share
September 9, 2013 10:04:47 PM

Hi All,
Thanks for looking in. I just installed a fresh install of Win7 Home Prem. Do not have the Driver disc. (Moved) I did not grab the drivers before re-installing O.S. How do I find out what Drivers I need for my Wireless?
Device Manager is stating:

under General tab
The Drivers for this device are not installed (Code28)
Tells me to update driver....No Router I am on a club house router

under Driver tab
Driver provider unknown
Not signed

Model c655d-s5300 Toshiba Laptop

Best solution

a b $ Windows 7
September 9, 2013 10:20:15 PM

Simply go to the Toshiba website.
Click on support and put the model name and number of the laptop.
Download the drivers for the laptop on another system, then burn all the files to a cd/or dvd record able disk.

Insert the disk into your laptop and run the driver exe install files.
Click on the link bellow to get the drivers from the Toshiba website.

http://www.toshiba.co.uk/innovation/download_drivers_bi...
Share
Related resources
September 9, 2013 10:28:41 PM

aatje92 said:
Enter model number here: http://support.toshiba.com/

And download drivers


Thanks I am already there, yet I am not finding a solution. not sure which one I need. I have tried a few already. How does one find out?

m
0
l
a b $ Windows 7
September 9, 2013 10:35:00 PM

You should contact Toshiba for that, i don't know wich wlan adapter they used in your laptop :p . You could also install allwlan drivers from the website untill it works
m
0
l
September 9, 2013 10:55:14 PM

Shaun o said:
Simply go to the Toshiba website.
Click on support and put the model name and number of the laptop.
Download the drivers for the laptop on another system, then burn all the files to a cd/or dvd record able disk.

Insert the disk into your laptop and run the driver exe install files.
Click on the link bellow to get the drivers from the Toshiba website.

I am working on a laptop right next to the other and Dloading the drivers on and then using a USB to install them. The problem is the MOBO is a
insydeh20
amd e-300 apu with radeon hd graphics 1.30ghz
system BIOS 1.60

According to the BIOS, but says nothing about the wireless wlan. If you think of something let me know. I will call Toshiba tomorrow and see if they will help. My recovery discs are not doing a thing for me either...

http://www.toshiba.co.uk/innovation/download_drivers_bi...


m
0
l
!