Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

When I Installed Windows, my keyboard stopped working just on that SSD, but my mouse still worked

Tags:
  • SSD
  • Mice
  • Windows 7
  • Keyboards
Last response: in Windows 7
Share
October 7, 2013 3:20:51 PM

I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed

More about : installed windows keyboard stopped working ssd mouse worked

a b $ Windows 7
October 7, 2013 3:33:03 PM

ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi

m
0
l
October 7, 2013 4:17:20 PM

Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi



not sure. Il take a look though.
m
0
l
Related resources
October 7, 2013 4:21:33 PM

Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!
m
0
l
a b $ Windows 7
October 7, 2013 4:26:13 PM

ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi

m
0
l
October 11, 2013 8:38:21 AM

Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Sorry i haven't replied in a few days. I used a wireless keyboard, and it worked. My only problem was that the internet was still not working on that drive. My other drive is also now taking 2 minutes to connect to the internet and officially startup.
m
0
l
October 11, 2013 8:39:36 AM

Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Also, what would your suggestion do?
m
0
l
a b $ Windows 7
October 11, 2013 8:52:19 AM

ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Also, what would your suggestion do?


AHCI Mode allows the SSD to work faster and also enables the Trim function, which is important for SSD operation.

Yogi

m
0
l
October 11, 2013 9:34:28 AM

Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Also, what would your suggestion do?


AHCI Mode allows the SSD to work faster and also enables the Trim function, which is important for SSD operation.

Yogi



I could not find this option in my bios
m
0
l
a b $ Windows 7
October 11, 2013 9:43:26 AM

ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Also, what would your suggestion do?


AHCI Mode allows the SSD to work faster and also enables the Trim function, which is important for SSD operation.

Yogi



I could not find this option in my bios


Look for "SATA Mode" or "SATA Options"

Is your BIOS up to date?

Yogi

m
0
l
October 13, 2013 9:18:55 PM

Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Also, what would your suggestion do?


AHCI Mode allows the SSD to work faster and also enables the Trim function, which is important for SSD operation.

Yogi



I could not find this option in my bios


Look for "SATA Mode" or "SATA Options"

Is your BIOS up to date?

Yogi


bro help me too please.
urecken121@hotmail.com
send me please!!!
m
0
l
a b $ Windows 7
October 14, 2013 6:22:06 AM

Funky_Buddha said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
Y0GI said:
ryon137 said:
I installed Windows 7 Ultimate on an SSD and it worked but the keyboard didn't work. The mouse does. Also the internet wont work either. My guess is drivers were not properly installed


Prolly a good guess. How does device mgr look? Any yellow (!) or (?)?

Yogi


I couldn't really do anything because pretty much none of the drivers were working. So I am re-installing windows and I will see what happens!


Good idea! Before you do though, go into the BIOS and be sure that your SATA Mode is set to AHCI and NOT RAID or IDE.

Good luck!

Yogi



Also, what would your suggestion do?


AHCI Mode allows the SSD to work faster and also enables the Trim function, which is important for SSD operation.

Yogi



I could not find this option in my bios


Look for "SATA Mode" or "SATA Options"

Is your BIOS up to date?

Yogi


bro help me too please.
urecken121@hotmail.com
send me please!!!


Please start a new thread and tell us what your problem is. That way, all can benefit from the conversation.

Yogi

m
0
l
!