Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

ASUS Sabertooth 990FX and Netgear WG113v3 Issue

Last response: in Motherboards
Share
October 8, 2013 2:37:13 AM

First off I am sorry if this is in the wrong category.

About a year ago now, I obtained an Asus Sabertooth 990FX motherboard with my new system build. For a wireless connection I was forced to use the very old Netgear WG113v3 that my dad had laying around at the time.

I knew that the card's drivers were not signed by Microsoft's signature thing but I eventually got around this so that the card would work without any issues.

After a fresh Windows install onto a different hard drive in a new case the other day and I realised when I tried to get the wireless card's drivers working again that Windows (7) would not display it in Device Manager as it had done before the fresh install.

I dug around the net and searched for similar issues but to no avail, which leads me to believe that my motherboard might have been damaged somehow during the rebuild process, however it seems odd that it's only fault would be the PCIe slot.

I have a second WG113v3 card that I have tested and again Windows' Device Manager could not detect it. Unfortunately I have no access to another computer or wireless card to test for faults, so I am wondering if you guys can help me diagnose this issue.

If any more information on my system is needed let me know. Thanks.
October 8, 2013 3:46:01 AM

what version of windows are you using and what windows is the netgear compatible with? if its not compatible then run in windows compatibility mode.
m
0
l
!