Solved

Can i update XFX motherboard 780i SLi with evga bios update version P10

Description says it ALL...

Can i update XFX motherboard 780i SLi with evga bios update version P10. Will there be any problem. Because in Windows 8.1 i am continuously getting BSOD {The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0xa0000001 (0x0000000000000005, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). A dump was saved in: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP. Report Id: 110113-19921-01. }

My Graphic Card Model no. is XFX 7790 and i have installed the latest version i.e 13.9.

Suggest me anything.
8 answers Last reply Best Answer
More about update xfx motherboard 780i sli evga bios update version p10
  1. Best answer
    No, you can't and the BIOS update will not even run at all.
  2. I have somehow managed to get XFX P09 Bios update from XFXstorage.com and successfully updated my motherboard but when i am now checking the version of bios its still saying P08. :( ...Any Help Guyss.. or any other suggestion to get rid of the BSOD...Because is very annoying..
  3. Any expert...Plz help me...I cannot use my Pc because of BSOD...
  4. When you force to PC install the bios that is not belong to, that means you messed up the bios. Now you either try to install the BIOS from xfx or buy the BIOS chipset, or try to google to see you find the way uninstall the evga bios, otherwise you need get the new MB. Sorry.
  5. I have installed tge official xfx bios upgrade p09. But the problem is that tge version of the bios is still showing p08.

    When i flashed the motherbord with the latest updrage. Everything went good and succesfully flashed bios to p09. But when i am checking from regedit. Its still showing p08.. Any help in this matter..
  6. I'm also recently getting blue screens on my old XFX 780i randomly but mainly when I'm on idle after I installed my evga GTX 780 GPU. I mainly get PFN_LIST_CORRUPT and recently I got MEMORY_MANAGEMENT in the BSOD message. Most likely it has something to do with the card but seems to do it only when my computer is idle not when I'm gaming or browsing. Nothing is overclocked except the slightly factory overclocked EVGA GTX 780 but everything is running stock. Successfully updated the BIOS via flash bootup to P09 but still shows up P08 in registry. Doing a memtest86 after I type this and I'll post results.

    My specs listed below. Should I increase voltage on my RAM or something else? I already know I have a huge bottleneck with the GPU in my old system but I haven't crashed on BF3 or any other programs utilizing the card. It happens mainly when I'm idle. Any thoughts would be appreciated. Thanks.

    System specs:
    Intel Core 2 Q9550 quad core.
    8GB DDR2 800mhz
    EVGA GTX 780 SC 3GB DDR3 RAM
    500GB Velociraptor (RAID 0)
    1TB WD Blue (RAID 0)
    2TB WD Green
    320GB Maxtor (with Windows 7 OS Pro 64-bit)
    850W PS Antec TruePower Quattro 80 plus Bronze
    USB wireless network device
Ask a new question

Read More

EVGA Motherboards XFX BIOS SLI