PC won't connect to screen/TV Please help me!

Hello everyone, I've got a problem that I simply have no clue how to solve. Therefore I'm asking for help.
My computer is a CORSAIR CYBERPOWER and my screen is a TV but before this problem suddenly happend it was working fine. The TV is a Panasonic Viera. I'm trying to connect the computer and the screen with a HDMI cable, I tried another HDMI cable but it didn't fix anything. The wierd thing is that when I turn on my computer when the cable is plugged, it shows the graphic card (info) for a sec and then it goes on to the 'Starting windows' thing. It 'starts' windows for at least 10 sec and then it just says 'no signal' on the TV forever.
I'm really lost on this one please help me!
5 answers Last reply
More about connect screen
  1. i would check if the graphic output is set to hdmi and that the tv is alos set to receive signal from the hdmi port ,could have been switch when you made some change in the system .
  2. I can start in safemode by the way! But still not 'start windows normally'. Where do I check what the graphic output is set to. Thanks for helping me!
  3. do you have a onboard video chipset on this board ,also list all name and model of the parts in the system .
  4. scout_03 said:
    do you have a onboard video chipset on this board ,also list all name and model of the parts in the system .


    I don't know if I've an onboard video chipset. But I've my parts liusted here:
    CORSAIR CARBIDE 200R BLACK CC-9011023-WW

    LIGHT CATHODE 12" BLUE

    INTEL CORE I7 3820 RETAIL

    LITEON DVDRW 24X SATA BLACK IHAS124-04

    CYBERPOWER DESKTOP LOGO

    ASETEK WATERCOOLING 510LC COOLING W/120MM UNIVERSAL

    ASETEK WATERCOOLING RETENTION RING LGA2011

    SEAGATE 1TB SATAIII 32MB 6GBS ST31000524AS

    GIGABYTE X79 UD3 DDR3 LGA2011 SATAII USB3

    KINGSTON DDR 4GB PC12800 1600MHZ HYBERX BLU KHX1600C9D3B1K2/8GX

    MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BITS CYBERPOWER

    COOLERMASTER PSU ELITEPOWER 500W RETAIL

    MSI 7750 2GB

    OEM UK POWERCORD 13AMP

    FAST TRACK SERVICE - READY TO SHIP 3 BUSINESS DAYS NO OVERLOCKING SERVICE
  5. you could try the dvi output on that gpu also your board have 4 pci-e slot did you try the gpu in all the other slot and if you could try to test this gpu in another system with the dvi and hdmi on the same tv .
Ask a new question

Read More

Graphics