Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Computer won't boot when graphics card is plugged in

Last response: in Graphics & Displays
Share
November 11, 2013 1:07:29 PM

I've been searching on this forum for a few weeks now, but I havent found the answer yet. Whenever I plug in my ATI Radeon HD 5670 graphics card, my pc wont boot. All lights are on and all the fans keep spinning at full speed (also the graphics card fan), but nothing happens on the monitor. Whenever I remove the graphics card, my pc just boots normally. It has been working correctly for a few years now, until some day I got black and white stripes on the monitor and the pc crashed. The first few times it failed to boot, but after rebooting the pc few times it booted again. Since then i've had a lot more of these crashes (sometimes blue or grey or white screen). Sometimes the computer worked correctly for a few day, but some days it crashed like 10 times. Now for a few weeks it won't boot at all anymore, until i remove the graphics card. I've found answers like 'reset the bios' and 'check the psu' but resetting the bios didn't work and the psu is still fine. I don't have an onboad vga, so I can't use it at all anymore.

It's still a completely original Medion MD 5670

My specs:

Ati radeon hd 5670 graphics card
Fsp350-60EMDN 350W psu
AMD Athlon™ II X4 620 cpu

Any help will really be appreciated!
a c 85 U Graphics card
November 11, 2013 1:23:06 PM

well this look your good to buy a new gpu this one is out of service .
m
0
l
November 11, 2013 1:46:53 PM

scout_03 said:
well this look your good to buy a new gpu this one is out of service .


Thanks alot for your fast response, I guess i'll buy a new one than and see if that's the problem.
m
0
l
!