Solved

Very interesting problem

I have a Sapphire HD6870 running the latest ATI driver 13.11 Beta.
The PC worked perfectly like this for a while but I noticed that my GFX Card fan started running at 100% constantly, from bootup. It still worked like that for a while.

When I was playing NFS Rivals the other day the screen shifted almost half way followed by gray horizontal lines down the screen and then a black screen.

I restarted the PC and was greeted by the infamous apikmpag.sys BSOD.

I read every forum about resolving that issue and NOTHING worked for me.

That's not the end of the story though, a week earlier my brothers PC had the same sort of thing happen with his GTX480 where he was getting an nvidia BSOD related issue.

So I tried his card in my PC and installed latest Nvidia drivers and also got the BSOD.

As a last resort I put my gfx card into a friends PC who is running an HD7970. His PC just went into a boot loop.

When we took my card out and put his 7970 back in it was still boot looping and had to unplug the power cable from the PSU for a while to fix it.

I guess I can safely say that my gfx card is broken ?

Anybody else had this kind of experience recently ?

Looking forward to comments!
5 answers Last reply Best Answer
More about interesting problem
  1. What's the psu brand and model no?
  2. chimera201 said:
    What's the psu brand and model no?


    Seasonic X 750W

    MSI MPower Z77
    i5 3570k
    16 Gigs Corsair Vengeance
  3. Best answer
    Did u try the official ATI drivers? The beta version might be having some problems and probably broke the card also.
  4. chimera201 said:
    Did u try the official ATI drivers? The beta version might be having some problems and probably broke the card also.


    Ye I tried multiple official versions
  5. GPU is broken then
Ask a new question

Read More

ATI Blue Screen atikmpag.sys Sapphire Graphics