Solved

Gtx 760 isn't working in my new computer, it isn't spinning nor is anything showing up on the screen Please Help!

Hi i have a GTX 760 GeForce, and i have recently just built a new computer and everything works fine but the graphics card isn't working nothing is showing on the screen when i turn on the computer the fans on the card aren't spinning and i have a very good power supply with everything necessary and I'm pretty sure the motherboard has nothing to do with it.
is it a default card? or also i noticed that there are those 6 holes you plug the power in do i need both of those 6 holes all connected so 12? please help i do really need it.
8 answers Last reply Best Answer
More about gtx 760 working computer spinning showing screen
  1. yes you need to connect both
  2. Best answer
    Yeah, your 760 isn't getting enough power from the PSU, so both 6-pin connectors need to be plugged in. If it still doesn't work after that then there's probably a problem with the GPU itself.
  3. I noticed that it has a 6pin and an 8pin, i connected them both and it still doesn't show up, also when i took the card out, the computer still didn't show up on the monitor. Like nothing popped up and i watched a newegg video and there's did, thank you for trying but please input more.
  4. II fixed it! thank you guys for the support, the connection with the card onto the motherboard wasn't fully attached so i got my dad to shear some of the computer case!
  5. AnotherYellowKid said:
    II fixed it! thank you guys for the support, the connection with the card onto the motherboard wasn't fully attached so i got my dad to shear some of the computer case!


    That doesn't sound normal. I hope the motherboard is mounted with standoffs.
  6. I also have another problem right now its been repairing when i booted it up and its been doing that for 2-3 hours now what should i do? Is there something wrong?
  7. Nvm I'm just waiting to see whats happening now its looks like its just stuck on the windows loading screen. Now it always goes to ASROCK UEFI setup utility.
  8. Alright I've just received some information that i don't know is completely true i would like some assistance, basically whats happening, is that when i boot up my computer i get the ASROCK UEFI setup utility and i cannot exit out of it. it would always come back, sometimes when i mash buttons i get the normal windows setup with the black screen and the blue one but nothing else comes and those black and blue screens don't have a loading bar, nor a circle loading and saying welcome, like you would always. my sources say that i need to buy a windows disk and reinstall it on my computer so that i can run my computer if you guys help me it would be greatly appreciated.
Ask a new question

Read More

Gtx Computers Graphics Cards Geforce Graphics