Solved

Video card upgrade gone wrong? Help please.

I have an nvidia geforce 8400 gs video card , and i decided to upgrade it to an sapphire hd 7770 (Ghz OC edition). I know i connected everything right (including 6 pin connector) because when i power on the PC the video card gets power (Fan spins). The pc itself boots up nicely with no errors. but i get no display(no bios display or anything). I am posting this thread with my old card(nvidia geforce 8400 gs).

Facts: Video card reccomends 450 watt psu. MY PSU = 500 watts

No errors when PC powers on.

Cant get into BIOS

Ram is enough 6 GB Ballistix

CPU Pentium 4 duo @2.60 (Temporary)

Tested with two analog and digital LCD's

OLD VIDEO CARD WORKS PERFECT THOUGH
5 answers Last reply Best Answer
More about video card upgrade wrong
  1. Check the BIOS (using old video card) for an option to disable onboard graphics or set the PCI-e as primary display
  2. What motherboard do you have? check chip and some additional info for example with 'cpu-z' app with your old geforce.
  3. dreamerman_pl said:
    What motherboard do you have? check chip and some additional info for example with 'cpu-z' app with your old geforce.


    Motherboard is a gigabyte ep43-ud3l
  4. goblues39 said:
    Check the BIOS (using old video card) for an option to disable onboard graphics or set the PCI-e as primary display


    I noticed it was not set to [PEG] so i tryed that but that did not help because my mother board does not have an [IGD]
    "PCI-E GRAPHICS"
  5. Best answer
    Try to plug this card on other computer, it looks like it's broken/damaged. I had similar issues with hd6670, fan was spinning, no bios errror beeps and do display on monitor.
Ask a new question

Read More

Nvidia ATI Geforce Graphics Graphics Cards Radeon