Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Internet doesn't work on certain users?

Last response: in Wireless Networking
Share
January 17, 2014 4:05:09 PM

So I think I got a virus on two users, and the internet doesn't work on either of those, but it works on the administrator. So, I used SUPERAntiSpyware and SpyBot and they got rid of all the ones they could find and the internet still doesn't work. So, I deleted one of the users, along with it's files, and made a new one. But, on this new one the internet still doesn't work. What's wrong and how can I fix it? Thanks for your help.

More about : internet work users

Best solution

January 17, 2014 4:17:16 PM

Quote:
So I think I got a virus on two users


No, you have a virus on the PC.
On a different machine, download and burn to CD a boot AV solution. Kaspersky RescueCD os similar.
Bot from that and maybe it will eradicate whatever is on there.
Share
January 17, 2014 4:31:18 PM

USAFRet said:
Quote:
So I think I got a virus on two users


No, you have a virus on the PC.
On a different machine, download and burn to CD a boot AV solution. Kaspersky RescueCD os similar.
Bot from that and maybe it will eradicate whatever is on there.


Thanks! I'll check back after I attempt this.
m
0
l
January 20, 2014 6:14:23 AM

USAFRet said:
Quote:
So I think I got a virus on two users


No, you have a virus on the PC.
On a different machine, download and burn to CD a boot AV solution. Kaspersky RescueCD os similar.
Bot from that and maybe it will eradicate whatever is on there.


I finally got around to doing that and all it could find was ad-ware it couldn't find any viruses, so the internet still doesn't work on those users.
m
0
l
!