Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

No visual input on new set-up? tired and tested but no avail.

Last response: in Systems
Share
January 18, 2014 11:08:36 AM

I have recently tried to upgrade my computer. When I turn the computer on I have no visual input I have tried different monitors as well as the motherboard HDMI slot and the graphics card one I have tested all the components and I have no idea what to do now.

My new setup

Amd athlon X4 760k black edition 3.8 quad core
Komputerbay 16GB (2x 8GB) DDR3 PC3-12800 1600Mhz
Sapphire AMD Radeon HD 7870 Dual-X 2GB GDDR5 Graphics Card.
Asrock FM2A75M-HD+ Motherboard
http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A75M-HD+/

I have checked compatability taken each piece out to test them. The motherboard I had to replace but I still get no input signal. I changed the Psu and case to check it was working. I don't know what it could be. I have spent about 12 hours of my time problem solving and gotten my friend who builds his own computers as well to look at it. Please please help! I've spent about 400 quid on this.

All the parts are brand new excluding the case, disk drive and Psu which I have tested them all.

Thankyou

Andy

Best solution

a c 118 U Graphics card
January 18, 2014 11:23:42 AM

You HAVE to plug the monitor into the GPU, NOT the motherboard.

Do you have the standoffs installed between the motherboard and case?
Share
January 18, 2014 12:01:12 PM

I tried both the motherboard and Gpu inputs. Are you on about the mounting screws?
m
0
l
!