Solved

First build - Monitor showing no input - PLEASE HELP!

Basically just finished my first build. Ive triple checked that everything is plugged in correctly and that the PSU is properly plugged in too. The system appears to boot just fine (all fans turn on,Harddrive starts up,and the mouse/keyboard light up) But for some reason i cannot get it to display on a monitor. Any help would be appreciated. Ive also read through the sticky and gone through all the steps - still no luck.
9 answers Last reply Best Answer
More about build monitor showing input
  1. Do you have the monitor connected to the motherboard or the GPU?
  2. tiny voices said:
    Do you have the monitor connected to the motherboard or the GPU?

    motherboard , i have not installed a GPU yet
  3. What CPU/ motherboard do you have?
  4. tiny voices said:
    What CPU/ motherboard do you have?

    Athlon x4 760k
    MSI FM2-A55M-E33
  5. can anyone help? seriously getting stressed out about this :(
  6. Best answer
    The Athlon x4 760k doesn't have IGPU and you probably don't have the mobo drivers installed so you cant see anything ^_^
  7. ICantPickParts said:
    The Athlon x4 760k doesn't have IGPU and you probably don't have the mobo drivers installed so you cant see anything ^_^

    Ah kk :) such a beginner at this but thanks :)
  8. No, this motherboard has NO onboard video. You cannot use the computer until you have a GPU installed.
  9. tiny voices said:
    No, this motherboard has NO onboard video. You cannot use the computer until you have a GPU installed.


    yeah thanks i worked it out eventually :) I have the GPU i just dont have the proper power supply yet so guess ill have to wait. Thanks to everyone who replied means a lot.
Ask a new question

Read More

Build Systems Monitors