Solved

!PLEASE HELP! Did I fry my Motherboard? No POST

Hello, recently after trying to install the 212 Evo Heatsink I think I managed to fry my Motherboard.
I can install heatsinks it's just the Evos design is horrific mounting!

So after putting it all together it won't POST!
Everything is wired up and stuff.

I've tried:
'Breadboarding' it (like trying 1 stick of RAM, different channels etc. running only CPU and RAM)
Swapping in a old PSU
Running only Motherboard, No CPU.
Running without GPU

Yet nothing has worked...
My motherboard is the GA-78LMT-USB3 with a 660 TI GPU and a FX 8350 @ Stock CPU

Thoughts, is it fried? Any other ideas?
Also if it is fried any PCIe Express 3 (for GPU) that also supports a AM3+ FX 8350 with Sata 3 port for my SSD? For around £40? If not anything that is like the 78LMT for around the same price? If not I'll buy the same one.
5 answers Last reply Best Answer
More about fry motherboard post
  1. Did you shock it? it seems like the problem since a heatsink install doesn't do anything to software
  2. lobaman said:
    Did you shock it? it seems like the problem since a heatsink install doesn't do anything to software


    If by shock you mean static shock I have no idea, sorry.
  3. Best answer
    Contact gigabyte for a RMA seems like it's fried sorry buddy :(
  4. lobaman said:
    Contact gigabyte for a RMA seems like it's fried sorry buddy :(


    What's RMA? Should I just buy a new one. I need to know everything :P
    It's not under warranty.
  5. Rma is when you send it back to the company and they might give you a replacement (just don't tell them you caused it say it came in the mail dead ) lol just google gigabyte motherboard rma or something
Ask a new question

Read More

Heatsinks CPUs Motherboards Evo