Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Just took out bad video card, want to go back to video though motherboard

Last response: in Graphics & Displays
Share
January 31, 2014 4:32:03 PM

Hi I just took out my Graphics card out of my new pc because it wasnt working right. now when i try to turn the computer on and have the video come through the motherboard, nothing is showing up. Please help! Thank you!
My rig
i7-4770k
ASRock Extreme 4 Z87 Mobo
16GB 1600 Ram
650W PSU
working monitor
January 31, 2014 4:39:26 PM

Reset cmos and it will go back to default
m
0
l
January 31, 2014 4:41:26 PM

lobaman said:
Reset cmos and it will go back to default


I just did by taking out battery and putting it back in and also by hitting clear cmos button its not coming back on.
m
0
l
Related resources
January 31, 2014 4:47:36 PM

Are any debug codes coming on the led's on your mobo?
m
0
l
January 31, 2014 4:51:45 PM

lobaman said:
Are any debug codes coming on the led's on your mobo?


yea like A2 and 62 and 78/72
m
0
l

Best solution

January 31, 2014 4:59:09 PM

Hmm according to this list it's not reporting any errors. http://forums.tweaktown.com/asrock/45370-asrock-z68-fat... try to start up the pc with only ram cpu and psu connected nothing else
Share
a b U Graphics card
a c 117 V Motherboard
January 31, 2014 5:13:58 PM

Do you have Intel vga drivers installed?
Check device manager.
Also did you disable onboard graphics in bios?,since you were using a dedicated gpu.
Defeats the purpose now since you have no display.
m
0
l
!