Solved

Guys I need help asap!!

I was trying to get virtu mvp to work ,so i read somewhere that you have to enable multi monitor in your bios.So I did so and now everytime I boot up my monitor gets no signal(sometimes it does) and no picture AT ALL. How can this be fixed? help please and thank you to the people that reply.
4 answers Last reply Best Answer
More about guys asap
  1. Go back into the bios and make your correct video card the primary.
  2. Dude I cannot access my computer that is the issue, I get no picture on my monitor so I can't see anything that I'm doing
  3. Best answer
    The Patriot said:
    Dude I cannot access my computer that is the issue, I get no picture on my monitor so I can't see anything that I'm doing


    You are going to need to reset the bios.

    Check your mobo's manual for specifics.
  4. Okay well I know I need to reset the bios thanks for letting me know that, but as always there is another issue. I called MSI and told them that I wanted to reset my bios and I told them I did not have a Jumper pin but they told me there was no need for that, just have to take out the CROM battery for 3-5 minutes take out the major power cables (24pin and 4pin) and to take out the GPU and then once I waited the 3 minutes put the power cables back also the battery and try to boot without the GPU connected and connect the HDMI cable to the Mobo. I did all of this and all it got me to is my computer boot-looping, it turns off then on and again off and on, and does that for like ever until I disconnect power. Did I just f**k up my computer or is there something I am doing wrong?
Ask a new question

Read More

BIOS Monitors Graphics