Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

(Updated) Connected to the Internet, but can't use Internet Browser.

Last response: in Networking
Share
February 17, 2014 2:52:48 PM

A few days ago I began having problems with my Windows 7 Desktop's internet connection. Applications such as Skype and Spotify were using the internet fine, but I was not able to use any internet browsers such as IE and Chrome. After hours of searching the web and using the "winsock reset" commands and such, I retreated to the decision to reinstall Windows 7. After the reinstallation of Windows and all of the drivers, I still have the same exact problem.

What I've done thus far (post reinstallation):

1. Turned off Windows Firewall
2. Reinstalled Network Drivers
3. Uninstalled Norton


When using the command ipconfig my results are:

Windows IP Configuration


Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::35a5:e790:5466:7e13%13
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.6
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1

Tunnel adapter isatap.{0537F0AC-0CFD-4826-AE88-8BF04BCEC029}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:5ef5:79fd:69:32f:3f57:fdf9
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::69:32f:3f57:fdf9%12
Default Gateway . . . . . . . . . : ::

C:\Users\Walt>

My results when pinging www.google.com


C:\Users\Walt>ping www.google.com

Pinging www.google.com [74.125.228.243] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.228.243: bytes=32 time=35ms TTL=57
Reply from 74.125.228.243: bytes=32 time=35ms TTL=57
Reply from 74.125.228.243: bytes=32 time=35ms TTL=57
Reply from 74.125.228.243: bytes=32 time=35ms TTL=57

Ping statistics for 74.125.228.243:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 35ms, Maximum = 35ms, Average = 35ms


Could someone please help me resolve this issue?
February 17, 2014 5:52:49 PM

Help me! lol
m
0
l
Related resources
!