Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Graphic Drivers problem with clean installation of W7 64 bits / BSOD

Last response: in Graphics & Displays
Share
February 21, 2014 11:32:25 AM

So, I just moved from XP 64 bits to W7 Ultimate 64 bits last night... I have installed the motherboard drivers and the Graphic Drivers, and installed all the updates from W7... But I have this problem:

I have a Gigabyte Radeon HD 5870 Graphic card. I installed the latest drivers for my graphic card from the gigabyte site (2009 last version) and then proceed to install the drivers from the AMD webpage. But no matter what driver version I attempt to install (13.12, 13.4 , 13.1), in the middle of the installation I keep receiving a BSOD with the error 0x00000116.

This is the second time I have reinstalled W7, and yet I keep receiving the same error.

I dont know what to do . Could u guys give me some ideas?

Here are my system specs:

Motherboard: Gigabyte X58A-UD7
Graphic Card: Gigabyte HD 5870
OS: Windows 7 Ultimate x64
RAM: 6GB
PSU: Corsair TX 750

PS: Sorry for my bad english. I should note also, that I didnt have this problem when I was running XP...

a b \ Driver
February 21, 2014 11:45:15 AM

Any BIOS updates for your board?
m
0
l
February 21, 2014 11:58:13 AM

When I have XP I did a Bios update to F7... Now I've checked the website and there are 2 Bios updates... but they are just Beta.

I dont think thats the problem
m
0
l
Related resources
February 21, 2014 1:10:49 PM

I tried different drivers... yet no solution :( 
m
0
l

Best solution

a b \ Driver
February 21, 2014 1:16:23 PM

Maybe these guys may be able to help you http://forums.tweaktown.com/gigabyte/24883-welcome-giga...
Share
!