Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Having Trouble getting Video Signal from Brand new XFX Radeon R9 290X Graphics Card [solved]

Last response: in Graphics & Displays
Share
March 12, 2014 6:39:27 PM

ok, so I own a Asrock 990FX Extreme 4 Motherboard, and a Silencer MK2 950 Watt High Performance Power Supply

I am replacing two XFX Radeon 7770 HD Ghost Edition Graphics cards with a XFX Radeon R9 290X Double Dissipation Graphics Card.

The Graphics card powers up fine, However I seem to be unable to get a video signal.

The card didn't come packaged with specific instructions on how to install it, but I'm fairly certain I have it hooked up properly. I tried looking for online instructions, but have yet to find any.

now, I did have to switch DVI adapters, because the one I previously had had the 4 prongs around the long stretched out one, but the new card doesn't have holes for those 4 prongs.

the other thing I found peculiar about this card (that i've never seen on a card before) is the requirement of having to connect Male Molex connectors from the card to female molex connectors from the power supply.

either way, it powers up properly, so i'm very confused as to why i'm not receiving a signal..

any ideas?

Best solution

March 12, 2014 6:42:46 PM

ugh, no sooner I post this thread, I went to check on another possibility, and it turns out I didn't have a HDMI plugged in all the way... I'm dumb... lol

it works now though, sorry for the waste of time, lol
Share
March 12, 2014 7:17:22 PM

Not sure how it was possible that I picked your answer as the solution, even though it wasn't my thread, but now others can see it officially marked as solved. :) 

Edit: Maybe only I can see it as solved, but it really isn't?
m
0
l
!