Solved

ASUS UEFI BIOS (EZ Mode) colours

Hi guys,
I need some help, just assembled my second build. it boots to the asus bios were I'm promted to press either delete or f2 to enter EZ mode- so far so good, until I reach the EZ mode.

All I see is a blue clock, when I move the mouse the rest of the screen slowly appears in blocks as if I'm colouring my screen in like the graphics had a problem.

I have never seen this before, any help will be greatly appreciated

Thanks
7 answers Last reply Best Answer
More about asus uefi bios mode colours
  1. what monitor and motherboard are you using?
    Have you tried to update your bios by USB BIOS Flashback?
  2. brarboy said:
    what monitor and motherboard are you using?
    Have you tried to update your bios by USB BIOS Flashback?
  3. asus h81m- plus, I've just plugged it directly into my HDTV 39inch
  4. Best answer
    chr1s984 said:
    asus h81m- plus, I've just plugged it directly into my HDTV 39inch


    the problem is not with any component, but is due to connecting with HDTV. Have been seen couple of users with same problem within bios but working almost good in Windows. HDTV has problem in not displaying some part of your pc properly like UEFI. Just check with monitor, everything will be in it's place.
  5. brarboy said:
    chr1s984 said:
    asus h81m- plus, I've just plugged it directly into my HDTV 39inch


    the problem is not with any component, but is due to connecting with HDTV. Have been seen couple of users with same problem within bios but working almost good in Windows. HDTV has problem in not displaying some part of your pc properly like UEFI. Just check with monitor, everything will be in it's place.
  6. That makes a lot sense thanks brarboy
  7. chr1s984 said:
    That makes a lot sense thanks brarboy


    glad we could help you :)
Ask a new question

Read More

Asus BIOS Motherboards