Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Desperate need of help!

Last response: in Components
Share
May 23, 2014 6:57:51 PM

Thank you for looking in ! As the title says I need some serious help!
I just built my 3rd pc, and it's no wirkubf St sol
I have a flashing red led for 3 LEDs, VGA, PSU and VRAM.
System Specs :Asus Z87 Gryphon i5 4670k, h100i, 780sc acx, 16gb patriot viper 1866mhz, corsair ax850.
I have tried reseating cpu reseating h100i, re connectingpower cable, swapping ram and in different slots and cannot get it to work. Someome help!

More about : desperate

May 23, 2014 7:11:48 PM

start with pulling one ram dimm and the gpu and see if the system will post with the onboard video. if not make sure with the usb flashback port that the motherboard has the newest bios file. a lot of time the bios file may be too old and the gpu wont post.
m
0
l
May 23, 2014 10:55:50 PM

How would I go about doing the second option? Thank you very much for the help
m
0
l
Related resources
May 24, 2014 12:30:49 AM

I pulled everything from the tower and managed to boot into the bios page, with fans and time etc.. Now when I go to boot windows 8 from disc, it says bootmgr is missing? Am I doing something wrong or should this just work?
m
0
l
May 24, 2014 6:11:56 AM

now that your rig is booting you have to change the bot device from hard drive to cd-rom. go under boot tab and make the cd-rom the first boot device. when you do you get a message hit any key to boot from cd-rom.
m
0
l
!