Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Motherboard keeps beeping with new GPU installed

Last response: in Graphics & Displays
Share
May 24, 2014 1:04:47 AM

My motherboard is a carmel 2 and my GPU is a GTX 750.
I also upgraded my power supply to an evga 500b power supply and it works perfectly.. With integrated graphics. With the new GPU, the gtx 750; it just freezes at the blue hp screen where it says "press esc to access startup menu" I pressed esc multiple times and nothing worked. I can't even access safe mode.
a b ) Power supply
a b V Motherboard
May 24, 2014 1:14:15 AM

what if you hooked up to onbaord graphics and went into the bios and disabled onboard and enabled PEG/pci-e/auto??? saved settings and rebooted/ then hooked to card.
m
0
l
May 24, 2014 1:16:17 AM

swifty_morgan said:
what if you hooked up to onbaord graphics and went into the bios and disabled onboard and enabled PEG/pci-e/auto??? saved settings and rebooted/ then hooked to card.


How do I do that? I know how to get to bios, but it doesn't show how to disable onboard graphics.
m
0
l
a b ) Power supply
a b V Motherboard
May 24, 2014 1:21:08 AM

you'll have to look around I can't do it for you. ............ tap del key on start up to get into bios. on legacy bios' you'll need to use your arrow keys to navigate.

some instructions are at the bottom of the screen.

things to look in are at the top......... select on hit enter......... use arrow keys.......... when you find what you want you select the option it'll open and give options......... choose option.......... F10 and ENTER to save. machine will reboot on own.

make a mistake just reset cmos.............. that's a jumper on the board. look in motherboard booklet it seek out pdf from board manufacturers site................ pulling and replacing battery also works.
m
0
l
Related resources
!