Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Need Help. ASRock Fatal1ty professional-m problem

Tags:
  • Motherboards
Last response: in Motherboards
Share
May 25, 2014 1:26:59 PM

Hi there. Today I decided to open up my pc and clean it up. Everything was working fine .After I cleaned in and put everything together, when i boot up, it says:

UEFI Defaults have been loaded.d Press F2 or DEL to run setup or Press F1 to continue

I am using a corsair K90 (through USB) and when I try pressing F1, or F2 nothing registers. It's as if the motherboard doesnt recognize the keyboard. On the motherboard it has the error code A2 which translates to IDE Detected. I tried using a ps/2 adapter but no results whatsoever, and the keyboard doesnt even light up.

Any help?

I have also tried clearing CMOS but with no result

Spes:

Intel i7 3770k
ASRock Fatal1ty Professional-m
MSI gtx 680 Lightning
Corsair Enthusiast series 750W
corsair 16gb ram (1600MhZ)

More about : asrock fatal1ty professional problem

a b V Motherboard
May 25, 2014 2:14:05 PM

Especially after cleaning I suggest checking all the cables: power supply to mobo, disk to mobo, case to mobo....
m
0
l
May 25, 2014 2:27:12 PM

I've done all of that. I even tried connecting all the components one by one and checking them. But still nothing happens.
m
0
l
Related resources
a b V Motherboard
May 25, 2014 2:40:45 PM

carnivorous said:
I've done all of that. I even tried connecting all the components one by one and checking them. But still nothing happens.

cmos jumper in the right position? It may have fell off.
m
0
l
May 25, 2014 3:35:26 PM

noidea_77 said:
carnivorous said:
I've done all of that. I even tried connecting all the components one by one and checking them. But still nothing happens.

cmos jumper in the right position? It may have fell off.


Yeah i've checked that as well. Everything seems to be working fine but I cant get past that screen since I cant press anything (F1/F2)
m
0
l
!