Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

corsair h80i + i7-4770k High Temps

Tags:
Last response: in CPUs
Share
June 5, 2014 4:53:09 PM

http://puu.sh/9gQoX/0a4b2b1a31.png

This is the temps at 22% cpu load, i put fresh artic silver 5 thermal paste on it (pea method) and this was the results. Thoughts??

http://puu.sh/9gQvc/3a802f50f6.png
a b à CPUs
June 5, 2014 5:04:44 PM

Could be many a handful of things. Cooler is not set tight enough to the cpu to ensure enough thermal transfer, bad pump in the cooler, not optimal heat dissipation from the radiator. Is it OC'd? More information about your build could help with the troubleshooting ^_^
m
0
l
June 5, 2014 5:37:04 PM

6R1M01R3 said:
Could be many a handful of things. Cooler is not set tight enough to the cpu to ensure enough thermal transfer, bad pump in the cooler, not optimal heat dissipation from the radiator. Is it OC'd? More information about your build could help with the troubleshooting ^_^


http://pcpartpicker.com/p/BJHqhM

my build
not overclocked
m
0
l
Related resources
a b à CPUs
June 5, 2014 5:49:15 PM

ShortFuze said:
6R1M01R3 said:
Could be many a handful of things. Cooler is not set tight enough to the cpu to ensure enough thermal transfer, bad pump in the cooler, not optimal heat dissipation from the radiator. Is it OC'd? More information about your build could help with the troubleshooting ^_^


http://pcpartpicker.com/p/BJHqhM

my build
not overclocked

:/  I can only think of a faulty cooler, since the only thing that is getting high temps is your cpu. Just in case, did you plug the pump and fan cables to the right connectors on the mobo? CPU_FAN and CPU_OPT

m
0
l
June 6, 2014 8:02:09 AM

6R1M01R3 said:
ShortFuze said:
6R1M01R3 said:
Could be many a handful of things. Cooler is not set tight enough to the cpu to ensure enough thermal transfer, bad pump in the cooler, not optimal heat dissipation from the radiator. Is it OC'd? More information about your build could help with the troubleshooting ^_^


http://pcpartpicker.com/p/BJHqhM

my build
not overclocked

:/  I can only think of a faulty cooler, since the only thing that is getting high temps is your cpu. Just in case, did you plug the pump and fan cables to the right connectors on the mobo? CPU_FAN and CPU_OPT



what would i plug into the cpu opt...
m
0
l
a b à CPUs
June 6, 2014 3:04:58 PM

ShortFuze said:
6R1M01R3 said:
ShortFuze said:
6R1M01R3 said:
Could be many a handful of things. Cooler is not set tight enough to the cpu to ensure enough thermal transfer, bad pump in the cooler, not optimal heat dissipation from the radiator. Is it OC'd? More information about your build could help with the troubleshooting ^_^


http://pcpartpicker.com/p/BJHqhM

my build
not overclocked

:/  I can only think of a faulty cooler, since the only thing that is getting high temps is your cpu. Just in case, did you plug the pump and fan cables to the right connectors on the mobo? CPU_FAN and CPU_OPT



what would i plug into the cpu opt...

Ehh, there you plug the pump of the h80i.. in cpu_fan you plug the fan that goes attached to the radiator..


m
0
l
!