Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

MSI BIOS Problem After Using MSI Live Updater 6

Last response: in Motherboards
Share
June 20, 2014 9:47:12 PM

Hi everyone I just built my first PC and everything was running fine had windows 8.1 running and all my components were working and recognized. Today while using my computer MSI's live updater 6 said there was a BIOS update. I used this tool to install through windows and now I have no display and a 00 debug LED. I tried resetting the CMOS and switching the slots my ram is in to no success. I would appreciate any help and I apologize if this is formatted incorrectly I am new to the forum.
Currently Running (worked perfectly before)
-Corsair 600T Special Edition White
-Z97 MSI Gaming 5
-Intel i5-4690k
-Corsair HX750
-Corsair Vengeance 4x2 Ram 1600
-MSI 760 twin frozr 4Gb
-Asus dvd/cd
-WD Blue 1Tb Harddrive
-Rosewill wireless adaptor
Related resources
June 22, 2014 8:38:54 PM

can I reflash it without the screen posting though I just have a black screen every time I start the computer up...
m
0
l
June 22, 2014 10:18:39 PM

CraxyAlpaca said:
can I reflash it without the screen posting though I just have a black screen every time I start the computer up...


Yes, the link I posted with my answer has instructions.
m
0
l
June 22, 2014 10:44:17 PM

okay well I am gonna call msi support tomorrow to see if they will walk me through it but the instructions definitely help thanks :) 
m
0
l

Best solution

June 22, 2014 11:32:50 PM

CraxyAlpaca said:
okay well I am gonna call msi support tomorrow to see if they will walk me through it but the instructions definitely help thanks :) 


No problem. Glad we could help.

If you found one of our answers to be useful, please do not forget to choose one as the best solution =)
Share
!