Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

GPU driver installation problem

Last response: in Graphics & Displays
Share
June 30, 2014 4:43:25 PM

So, today I put in my new HD 7730 into my current system. It's working fine, but, AMD's driver installer isn't. It's been 45 minutes and it is still stuck on 0% at the stupid Microsoft Visual C++ Visual Redistributable installation, blocking the installation of the actual drivers. Any way to get around this? Should I download C++ 2012 individually and hope the driver installer skips it?

Oh, and just in case you needed to know, my OS is Windows Vista Home Basic 32 bit.

Best solution

a b U Graphics card
June 30, 2014 4:47:16 PM

Yes, try that. Make sure to download 32-bit drivers and Visual C++ installation.
Share
June 30, 2014 4:50:05 PM

I am 100% sure that I downloaded the 32 bit Vista drivers from AMD's website. Ok, now I'll try installing C++ individually.
Thanks for the quick reply :) 

EDIT: Wait, what the... it automatically chose the previous answer as solved and I didn't even try it yet. Hmm... mobile site issues?
m
0
l
Related resources
a b U Graphics card
June 30, 2014 4:52:05 PM

gear999 said:
I am 100% sure that I downloaded the 32 bit Vista drivers from AMD's website. Ok, now I'll try installing C++ individually.
Thanks for the quick reply :) 


No problem, good luck :)  Feel free to ask if you have any questions.
m
0
l
June 30, 2014 5:10:30 PM

Ok, now I got the redistributable from Microsoft and it's stuck at 99.9%. I know it says solved, but it automatically chose that. Any help?
m
0
l
a b U Graphics card
June 30, 2014 5:12:27 PM

gear999 said:
Ok, now I got the redistributable from Microsoft and it's stuck at 99.9%. I know it says solved, but it automatically chose that. Any help?


Just wait for it. Cancel, restart, and retry. Try using drivers from the driver disk.
m
1
l
June 30, 2014 5:15:41 PM

I did wait. About 15 minutes. Canceled it already, now, just in case it did work, I'm trying the AMD installer again and see what that does. Also, no driver CD, as I got a used card (used slightly though)

EDIT: Nope, no luck, seems that I'll have to restart.

EDIT 2: Ok, just fiddled around with the task manager and individually ended the redist install. Now it's working. Thanks for the help, Andrew :) 
m
0
l
a b U Graphics card
June 30, 2014 5:25:03 PM

gear999 said:
I did wait. About 15 minutes. Canceled it already, now, just in case it did work, I'm trying the AMD installer again and see what that does. Also, no driver CD, as I got a used card (used slightly though)

EDIT: Nope, no luck, seems that I'll have to restart.

EDIT 2: Ok, just fiddled around with the task manager and individually ended the redist install. Now it's working. Thanks for the help, Andrew :) 


No problem, if you have questions feel free to ask :) 
m
1
l
!