Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Asus Maximus VI Hero First boot no display with error code b2

Tags:
  • Boot
  • CPUs
  • Systems
  • Motherboards
  • Asus
  • Display
Last response: in Systems
Share
July 7, 2014 12:00:37 PM

Hello all, as the title says. i finished putting my build together and when i go to boot for the 1st time i get no video on tv via hdmi ( no video card yet ) mobo. checked cpu and mobo socket for bent pins, psu cpu and mobo connections, cpu fan, power and reset connections and still getiing the b2code with dram led on and no video. here are my components:

Intel Core i7-4770 3.4GHz Quad-Core Processor
Asus Maximus VI Hero ATX LGA1150 Motherboard
Corsair H100i Cooler
1- Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Memory
WD Green 1TB 2.5" Solid State Disk
Corsair RM 850W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply

Any help would be appreciated, thank you

More about : asus maximus hero boot display error code

a c 76 à CPUs
a b V Motherboard
a b Ĉ ASUS
July 7, 2014 12:17:23 PM

try clearing the CMOS.
m
0
l
July 7, 2014 12:43:54 PM

TechyInAZ said:
try clearing the CMOS.


I tried clearing cmos but nothing happened.

Although I found that with hdmi cable plugged in it shows error message b2 and without it shows error message 99.

m
0
l
Related resources
July 7, 2014 8:07:04 PM

my friend i had a month ago similar problem,and i have the same motherboard,listen,it was the HDMI cable,i prouf 3 of them and the third one workt,but my first start was whith a video card,and wen i seal that card i change to onboard video some weeks and you have to clear the CMOS if you change this or go to the bios and put automatic on the tweak graphic menu...
m
0
l
July 7, 2014 8:12:30 PM

and remenber ther are 4 or 5 diferents HDMI Cables,you have to ask whish one its best for this motherboard,honestly i have 3 and only one works whith Hero VI,but i dont now exactly the serial(HDMI 1.0 0r 1,2 or 1,3...)they are similar out side ,remenber she goes up to 4K
m
0
l
July 7, 2014 11:00:25 PM

Dami Bryant said:
and remenber ther are 4 or 5 diferents HDMI Cables,you have to ask whish one its best for this motherboard,honestly i have 3 and only one works whith Hero VI,but i dont now exactly the serial(HDMI 1.0 0r 1,2 or 1,3...)they are similar out side ,remenber she goes up to 4K


Is there, by any chance, a problem in motherboard??
m
0
l
July 8, 2014 6:34:54 PM

Well my friend again....i think you should try first with another HDMI,my motherboard its working fine and perfect but i had to find the right cable first...
m
0
l
July 9, 2014 9:12:38 AM

Dami Bryant said:
Well my friend again....i think you should try first with another HDMI,my motherboard its working fine and perfect but i had to find the right cable first...


Thank You
m
0
l
!