Sign-in / Sign-up
Your question
Solved

I got a z87m gaming motherboard and now when I power the machine all that comes on is the green led for the power button. Noth

Tags:
  • Gaming
  • Power Supplies
  • Motherboards
  • Power
  • LED Monitor
  • Green
Last response: in Motherboards
July 7, 2014 5:03:39 PM

Do I need a new power supply?!

More about : z87m gaming motherboard power machine green led power button noth

a b 4 Gaming
a b V Motherboard
July 7, 2014 5:44:26 PM

We need a lot more information than that?

You got? You got a new motherboard and now this problem occurs with same components before the switch? You build a pc and are using a z87? I don't understand what or anything?

We need to know the whole story, and all the componenets. A non post could be a huge variation of things. What version of a motherboard only narrows down the possibilities to like a million instead of 5 million.
m
0
l
July 7, 2014 5:51:53 PM

CPU i7 4770k
Gpu- gtx 760 4gb
Heatsink- standard intel Fan
Psu- xtreme gear 800 watt
Os- windows 8.1
Motherboard- msi z87m gaming

I got it today and I hooked everything up made sure it wasn't grounding out on the case. I had everything hooked up and hit the power button nothing happened. The only green button was the power button on the motherboard. I hit that and nothing happened. So it did NOT post and did nothing else. My power supply did pass the paper clip test but I know that always Doesent mean it works.
m
0
l
Related resources
a b V Motherboard
July 16, 2014 4:17:37 PM

Rome_2 said:
CPU i7 4770k
Gpu- gtx 760 4gb
Heatsink- standard intel Fan
Psu- xtreme gear 800 watt
Os- windows 8.1
Motherboard- msi z87m gaming

I got it today and I hooked everything up made sure it wasn't grounding out on the case. I had everything hooked up and hit the power button nothing happened. The only green button was the power button on the motherboard. I hit that and nothing happened. So it did NOT post and did nothing else. My power supply did pass the paper clip test but I know that always Doesent mean it works.


is the cpu power 4 pin or 8 pin


m
0
l

Best solution

July 16, 2014 6:05:56 PM

Thanks for commenting but I figured it out it was the psu.
Share
a b V Motherboard
July 16, 2014 6:29:48 PM

Rome_2 said:
Thanks for commenting but I figured it out it was the psu.


that's alright I had the same issue that's why I asked because mine was a cpu pin issue

m
0
l
July 16, 2014 6:32:07 PM

Oh ok.
m
0
l