Sign-in / Sign-up
Your question

I think I got a broken motherboard.

Tags:
  • Asus
  • Systems
  • Motherboards
Last response: in Systems
August 6, 2014 3:38:19 PM

I have the Asus M5A78L-M LX PLUS mobo that I bought off ebay. The seller said he tested it for a day..

Well I got it pieced the build together-
FX-6300
Asus M5A78L-M LX PLUS
2x4 G.skill ram
500w modular Cosair power supply
gtx 660 MSI twin forzar III
And PC case...

Well everything "turned on" but there was no video out put on the monitor. No display at all. All the fans were spinning and the LEDs were also on.

I have tried the mobo with another CPU - known working althon x4 and same problem. What the hell do I do?

All the connectors are right and I even tried 1 ram stick and its one thats known to work. I even replugged everything!! Help.

More about : broken motherboard

a b V Motherboard
August 6, 2014 3:41:23 PM

Have you tried another video card?
m
0
l
a b V Motherboard
August 6, 2014 3:43:49 PM

Try removing the discrete GPU and see if the onboard GPU will come up on the display. If neither GPU's work then it could be the board as you say.
m
0
l
Related resources
August 6, 2014 3:44:57 PM

Ya have a gtx 530 and a gtx 560 I tried them both still not working I even have a radeon 4000 something that was low profile that I tried also. Same. No display.
m
0
l
August 6, 2014 3:45:46 PM

I have also tried to use on-board GPU same thing. =(

No display nothing.
m
0
l
August 6, 2014 3:48:51 PM

Also I had bought it a week ago so I think I should still be able to open a case.
m
0
l