GTX 560Ti very low fps and 0% gpu usage

Hi there!
I have a problem with my gtx 560ti.
After I reinstalled windows 8.1 my gpu is like dead..
I installed drivers and everything i needed.
The problem is that i can't play games because of fps. For example cs:go - 10-15fps. Before reinstalling windows there was like 180fps.
GPU-Z shows that my gpu load is 0%.
I tried to install older drivers but it's not working.
My pc:
asrock p67 pro 3
i5-2500k
2x4gb patriot 1600mhz ram
msi gtx 560ti twinfrozr II
thermaltake 500W
6 answers Last reply
More about gtx 560ti low fps gpu usage
  1. Is there any chance of you pluging the video cable to the motherboard instead of the graphics card?
  2. Phazoner said:
    Is there any chance of you pluging the video cable to the motherboard instead of the graphics card?


    No :/
    I don't have integrated graphics card.
  3. Clean the drivers with DDU before reinstalling the latest version.
    Check if Windowd is running an energy saving plan.
    Don't use Nvidia Experience and check Nvidia Control Panel settings.
  4. Phazoner said:
    Clean the drivers with DDU before reinstalling the latest version.
    Check if Windowd is running an energy saving plan.
    Don't use Nvidia Experience and check Nvidia Control Panel settings.


    Still the same :/
  5. It is really weird. Can you try Windows 10?
  6. Phazoner said:
    It is really weird. Can you try Windows 10?


    Ok, I will try tomorrow. Thanks for fast response.
Ask a new question

Read More

Gtx GPUs Low FPS Windows 8 Windows