Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

NEW xps 730 H2C ..... ton of game dump issues

Last response: in Video Games
Share
August 3, 2008 7:20:15 PM

Bought a XPS 730 H2C with 9650 processor, 4 gb corsair memory, 9800gx2 (2 of them) video cards, Windows Vista 32 bit ..... blah, blah, blah

Am not running sli because i read game does not support it well.

I am being dumped alot, says AoC not responding, do i want to check for a solution, then program shuts down ....

This is from the event log (have about 14 last couple of days)

Log Name: Application
Source: Application Error
Date: 7/28/2008 8:25:50 PM
Event ID: 1000
Task Category: (100)
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: BillRusso-PC
Description:
Faulting application AgeOfConan.exe, version 1.0.0.0, time stamp 0x48849154, faulting module unknown, version 0.0.0.0, time stamp 0x00000000, exception code 0xc0000005, fault offset 0x9590bf3c, process id 0xdc, application start time 0x01c8f10c96f0541d.
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Application Error" />
<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>100</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2008-07-29T00:25:50.000Z" />
<EventRecordID>2149</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>BillRusso-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>AgeOfConan.exe</Data>
<Data>1.0.0.0</Data>
<Data>48849154</Data>
<Data>unknown</Data>
<Data>0.0.0.0</Data>
<Data>00000000</Data>
<Data>c0000005</Data>
<Data>9590bf3c</Data>
<Data>dc</Data>
<Data>01c8f10c96f0541d</Data>
</EventData>
</Event>

Any ideas from you tech gurus as to why it's so fubared?

Thanks in advance for any help

August 3, 2008 10:19:03 PM

Hello,

My name is Christopher (DELL-Chris_M), and I work with Dell's Online Community Outreach program in our corporate headquarters here in Round Rock, Texas. My job is to work as a Liaison between Dell and outside internet communities in issues dealing with Desktop computers. Please check this site for help with this issue.
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?p=1461906



http://direct2dell.com/one2one/pages/Dell-Community-Bio-Page.aspx

http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=Tech_Talk_XPS&thread.id=28247
August 4, 2008 6:54:31 AM

I had a new Dell 720 H2C that never worked from the start the tech people I spoke to were useless I returned it and got a Cyberpower PC which was actually cheaper and with far better components.I suggest you do the same if you can . Dell=smell
August 4, 2008 11:07:16 AM

bjrusso said:
Bought a XPS 730 H2C with 9650 processor, 4 gb corsair memory, 9800gx2 (2 of them) video cards, Windows Vista 32 bit ..... blah, blah, blah


I guess the problem is there. Update drivers, not from Dell, but from Nvidia.com. They launched anther force ware just a few days. Or just deactivate the SLI and test it without SLI. I wont put my finger on it based on your error report, but it is an educated guess.

I guess that would be the problem.
!