Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Windows XP Home Edition OEM Install CD, can,t finish set up

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
March 20, 2005 5:15:02 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

I formatted partioned my hard drive recently because the recovery CD did not
work. When I tryed to install a fresh copy, I got a message during the end of
set up. After the set up program scanned my drives. "Make sure you are using
the correct copy, try using a different copy." Can anyone help, please.

Do I need to activate it?
Anonymous
March 21, 2005 1:20:41 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Hi

Formatting the hard disk may have removed some files needed for the install
to complete. Have you tried contacting your PC/OEM supplier to see if they
can help?

--

Will Denny
MS-MVP Windows Shell/User
Please reply to the News Groups.


"jul" <jul@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:4E21AF50-DEE0-4957-9E74-E2C70AA03FEB@microsoft.com...
> I formatted partioned my hard drive recently because the recovery CD did
> not
> work. When I tryed to install a fresh copy, I got a message during the end
> of
> set up. After the set up program scanned my drives. "Make sure you are
> using
> the correct copy, try using a different copy." Can anyone help, please.
>
> Do I need to activate it?
Anonymous
March 21, 2005 12:11:25 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Hey,

I would suggest that you reformat your machine (not a quick format, a full
format) using the WinXP CD again, and try installing WInXP again.

--
Jabez Gan
Give me a chance, Let me help you!
http://www.blizhosting.com


"jul" <jul@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:4E21AF50-DEE0-4957-9E74-E2C70AA03FEB@microsoft.com...
> I formatted partioned my hard drive recently because the recovery CD did
> not
> work. When I tryed to install a fresh copy, I got a message during the end
> of
> set up. After the set up program scanned my drives. "Make sure you are
> using
> the correct copy, try using a different copy." Can anyone help, please.
>
> Do I need to activate it?
!