Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

From 98 to Home XP, appl cannot find internet connection

Last response: in Windows XP
Share
March 24, 2005 4:49:06 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

I recently upgraded from 98 to XP Home edition. I can open IE6 and surf the
web but when I try to use a hyperlink to the net I get a message saying it
can't find an internet connection. (i.e. click to "activate" XP or for an
application to look for an update.)

Is there a setting I'm missing?
Anonymous
March 25, 2005 3:27:03 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Go to Start->Run->type appwiz.cpl to go to Add/Remove Programs->Add/Remove
Windows Components->uninstall the Internet Explorer->Restart your computer
then go back to the same place reinstall the IE, see if it works...

"Todd" wrote:

> I recently upgraded from 98 to XP Home edition. I can open IE6 and surf the
> web but when I try to use a hyperlink to the net I get a message saying it
> can't find an internet connection. (i.e. click to "activate" XP or for an
> application to look for an update.)
>
> Is there a setting I'm missing?
March 28, 2005 12:47:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Thank you for trying but it did not work. Any other thoughts?

"Canice" wrote:

> Go to Start->Run->type appwiz.cpl to go to Add/Remove Programs->Add/Remove
> Windows Components->uninstall the Internet Explorer->Restart your computer
> then go back to the same place reinstall the IE, see if it works...
>
> "Todd" wrote:
>
> > I recently upgraded from 98 to XP Home edition. I can open IE6 and surf the
> > web but when I try to use a hyperlink to the net I get a message saying it
> > can't find an internet connection. (i.e. click to "activate" XP or for an
> > application to look for an update.)
> >
> > Is there a setting I'm missing?
Anonymous
March 28, 2005 6:27:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

maybe i can do a remote assistance for you...u have msn?

my msn is dimitri_can@hotmail.com

"Todd" wrote:

> Thank you for trying but it did not work. Any other thoughts?
>
> "Canice" wrote:
>
> > Go to Start->Run->type appwiz.cpl to go to Add/Remove Programs->Add/Remove
> > Windows Components->uninstall the Internet Explorer->Restart your computer
> > then go back to the same place reinstall the IE, see if it works...
> >
> > "Todd" wrote:
> >
> > > I recently upgraded from 98 to XP Home edition. I can open IE6 and surf the
> > > web but when I try to use a hyperlink to the net I get a message saying it
> > > can't find an internet connection. (i.e. click to "activate" XP or for an
> > > application to look for an update.)
> > >
> > > Is there a setting I'm missing?
!