Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

HElp windows at high risk ?????

Last response: in Windows 7
Share
October 6, 2010 8:41:16 PM

its all started after i downloaded trailer clip windows eset smart security says these site is block so anti viruse need to delete these virus i let it serach and after completed eset said these can't be deleted (do u want to scan with multi anti virus online so i did the scan and download program and after i opend i found these

http://img839.imageshack.us/img839/9676/38840779.png

http://img153.imageshack.us/img153/517/54831587.jpg


after what happend every time i open windows i see this

so i manage to creat another account so i can see my computer

and i serached for these programe in application data and deleted it but it seems not every thing work as it should now i have problem with internet explorer and every time i need to download something it wont let me and internet explorer x86 not work but x64 work but can't let me download any thing

i need fast help and thanks

note after what happen i deleted eset and installed spyware doctor but problem did'nt fix after that i deleted spayware doctor and downloaded norton 360 but after that internet exploer did'nt let me update it it say error connection but my connection is working 100% and it work on x64 ie but it won't let me download after i installed norton and after all of these i was try to download bitdefender but same (error connection )


another note

i tried to do system restor and the worest thing there is no restor point at all
but i remember i did restor point but i don't find it and also tried firefox but all the same
soo any body has expriance please help and thanks

More about : windows high risk

a b $ Windows 7
October 6, 2010 10:00:11 PM

Apparently, you have deleted some critical system files.

Boot your system up with your Windows 7 installation DVD and do a repair install.
a b $ Windows 7
October 6, 2010 11:29:57 PM

sounds like a virus... try downloading and running malwarebytes... then download and run Microsofts live safety scanner... good luck
Related resources
October 6, 2010 11:58:36 PM

ko888 said:
Apparently, you have deleted some critical system files.

Boot your system up with your Windows 7 installation DVD and do a repair install.



well i did try that but no error found and there is no restor point
but i 'm sure i did restor point i don't know why it did'nt appear

anonymous1 said:
sounds like a virus... try downloading and running malwarebytes... then download and run Microsofts live safety scanner... good luck


well i did try that too but it's not working well picture will speak for me see it

that's the x86 internet explorer and first time i open it says (programe stoped woking ) after that it did'nt work



see what i mean now ??



i opened the site on x64 IE but not every thing working as it should



Best solution

a b $ Windows 7
October 7, 2010 12:15:08 AM
Share

You're confusing a System Restore, which is what you were attempting to do, with a Repair Install, which is a completely different method of fixing the Windows 7 problem you have.

Read the following:

http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html
October 7, 2010 1:55:30 AM

ko888 said:
You're confusing a System Restore, which is what you were attempting to do, with a Repair Install, which is a completely different method of fixing the Windows 7 problem you have.

Read the following:

http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html


thanks man soo much ,now i get what u were telling me and i did it and it works perfect
fast replay , great answear u are awesome dude :) 
October 7, 2010 1:57:42 AM

Best answer selected by sky12.
!