Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

HELP!!

Last response: in Windows XP
Share
June 24, 2005 12:23:21 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.perform_maintain (More info?)

When I was uninstalling Blubster from my computer the other day, I guess I
went a little remove-program-happy and uninstalled the wrong thing because
now my computer won't play ANY sounds (nothing comes from the speakers) and
whenever I click 'refresh' or certain buttons like "ok" -- a sound comes from
the modem I think. It's never did that before the other day when I was
uninstalling programs. My friend told me my problem sounded familiar, and
that she had to get a new computer to solve it. This only is ALREADY new.
Please help!!

More about : question

Anonymous
June 24, 2005 9:19:08 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.perform_maintain (More info?)

Hi

Please try the following link to Kelly's web site:

"Where did my Sounds go?"
http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs.htm

--

Will Denny
MS-MVP Windows Shell/User
Please reply to the News Groups


"Dana" <Dana@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:93EDA789-378E-4048-B0E9-F6C0DD522F8C@microsoft.com...
> When I was uninstalling Blubster from my computer the other day, I guess I
> went a little remove-program-happy and uninstalled the wrong thing because
> now my computer won't play ANY sounds (nothing comes from the speakers)
> and
> whenever I click 'refresh' or certain buttons like "ok" -- a sound comes
> from
> the modem I think. It's never did that before the other day when I was
> uninstalling programs. My friend told me my problem sounded familiar, and
> that she had to get a new computer to solve it. This only is ALREADY new.
> Please help!!
!