Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

[problem] with installation of lexmark x5250

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
March 2, 2005 3:47:38 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

Hi,
I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
I was using xp with SP2, and the error was occuring during the installation
of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me that I
must uninstall SP2,
I have do it and now the problem still occures:( 

does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a little
bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft, microsoft or
lexmark.. ehhh

thanks for the help !
b,

--
http://ozetec.net
Anonymous
March 2, 2005 3:47:39 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

What is the exact text of the error message?
--
Cari (MS-MVP)
Printing & Imaging

"ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Hi,
> I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
> I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
> installation
> of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me that I
> must uninstall SP2,
> I have do it and now the problem still occures:( 
>
> does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a
> little
> bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft, microsoft
> or
> lexmark.. ehhh
>
> thanks for the help !
> b,
>
> --
> http://ozetec.net
>
>
>
March 30, 2005 7:35:02 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

i'm having the same problem with my printer. i had a canon multipassf50
connected and then one day it wouldn't print anymore. i htought it was the
printer and bought a new one, but i keep getting an error message saying the
printer could not be successfully installed. i am logged on as the
administrator and have tried downloading drivers too. please help. laura

"Cari (MS-MVP)" wrote:

> What is the exact text of the error message?
> --
> Cari (MS-MVP)
> Printing & Imaging
>
> "ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
> news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Hi,
> > I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
> > I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
> > installation
> > of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me that I
> > must uninstall SP2,
> > I have do it and now the problem still occures:( 
> >
> > does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a
> > little
> > bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft, microsoft
> > or
> > lexmark.. ehhh
> >
> > thanks for the help !
> > b,
> >
> > --
> > http://ozetec.net
> >
> >
> >
>
>
>
>
Related resources
Anonymous
March 30, 2005 10:28:49 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

First thing to do is disconnect the printer from the PC.

Follow Bruce Sanderson's instructions to completely clean all remnants of
the printer drivers...

Download a new set of drivers from the Canon website:
http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=Downloa...

Ensure you also get the update for SP2 if you have SP2 installed.

Install the software and do NOT reconnect the printer until the software
tells you to do so.
--
Cari (MS-MVP)
Printing & Imaging

In Loving Memory of our dear friend Alex Nichol MVP



"laura" <laura@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:258ADC30-C8FE-4DBA-8478-9BF6DEEA34EA@microsoft.com...
> i'm having the same problem with my printer. i had a canon multipassf50
> connected and then one day it wouldn't print anymore. i htought it was
> the
> printer and bought a new one, but i keep getting an error message saying
> the
> printer could not be successfully installed. i am logged on as the
> administrator and have tried downloading drivers too. please help. laura
>
> "Cari (MS-MVP)" wrote:
>
>> What is the exact text of the error message?
>> --
>> Cari (MS-MVP)
>> Printing & Imaging
>>
>> "ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
>> news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> > Hi,
>> > I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
>> > I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
>> > installation
>> > of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me that
>> > I
>> > must uninstall SP2,
>> > I have do it and now the problem still occures:( 
>> >
>> > does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a
>> > little
>> > bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft,
>> > microsoft
>> > or
>> > lexmark.. ehhh
>> >
>> > thanks for the help !
>> > b,
>> >
>> > --
>> > http://ozetec.net
>> >
>> >
>> >
>>
>>
>>
>>
>
April 5, 2005 8:53:03 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

it's not really an error message, but the connection wizard just says that it
was not able to successfully install the printer and then my only choice is
to finish and that's it. i have connected and reconnected, tried installing
it every way i know how. neither printer will work and i don't think it's
where they connect to the computer, because one connects with USB and the
other by parallel port. with the canon multipass f50, the connection wizard
won't even launch, manually or automatically. nothing is detected. my
multipass status monitor says that it is unable to communicate with the
device. when i try to go into control panel and printers and faxes, there is
nothing there, even though it has been installed and was working fine up
until a couple of weeks ago when suddenly it just stopped working. i have
tried system restore but it just says it cannot be restored to any point i
try to restore it to. please help! i need my printer for work. thank you.

"laura" wrote:

> i'm having the same problem with my printer. i had a canon multipassf50
> connected and then one day it wouldn't print anymore. i htought it was the
> printer and bought a new one, but i keep getting an error message saying the
> printer could not be successfully installed. i am logged on as the
> administrator and have tried downloading drivers too. please help. laura
>
> "Cari (MS-MVP)" wrote:
>
> > What is the exact text of the error message?
> > --
> > Cari (MS-MVP)
> > Printing & Imaging
> >
> > "ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
> > news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > > Hi,
> > > I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
> > > I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
> > > installation
> > > of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me that I
> > > must uninstall SP2,
> > > I have do it and now the problem still occures:( 
> > >
> > > does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a
> > > little
> > > bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft, microsoft
> > > or
> > > lexmark.. ehhh
> > >
> > > thanks for the help !
> > > b,
> > >
> > > --
> > > http://ozetec.net
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> >
> >
Anonymous
April 5, 2005 2:09:53 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

Have you tried starting the Printer Spooler?

http://www.coribright.com/windows/Article%20Nine.htm

If it won't start, it should come with an error message. Report back with
the error message.
--
Cari (MS-MVP)
Printing & Imaging

In Loving Memory of our dear friend Alex Nichol MVP

"laura" <laura@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:EEC8529B-1577-4B65-AAEE-A89FE1A25198@microsoft.com...
> it's not really an error message, but the connection wizard just says that
> it
> was not able to successfully install the printer and then my only choice
> is
> to finish and that's it. i have connected and reconnected, tried
> installing
> it every way i know how. neither printer will work and i don't think it's
> where they connect to the computer, because one connects with USB and the
> other by parallel port. with the canon multipass f50, the connection
> wizard
> won't even launch, manually or automatically. nothing is detected. my
> multipass status monitor says that it is unable to communicate with the
> device. when i try to go into control panel and printers and faxes, there
> is
> nothing there, even though it has been installed and was working fine up
> until a couple of weeks ago when suddenly it just stopped working. i have
> tried system restore but it just says it cannot be restored to any point i
> try to restore it to. please help! i need my printer for work. thank
> you.
>
> "laura" wrote:
>
>> i'm having the same problem with my printer. i had a canon multipassf50
>> connected and then one day it wouldn't print anymore. i htought it was
>> the
>> printer and bought a new one, but i keep getting an error message saying
>> the
>> printer could not be successfully installed. i am logged on as the
>> administrator and have tried downloading drivers too. please help.
>> laura
>>
>> "Cari (MS-MVP)" wrote:
>>
>> > What is the exact text of the error message?
>> > --
>> > Cari (MS-MVP)
>> > Printing & Imaging
>> >
>> > "ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
>> > news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> > > Hi,
>> > > I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
>> > > I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
>> > > installation
>> > > of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me
>> > > that I
>> > > must uninstall SP2,
>> > > I have do it and now the problem still occures:( 
>> > >
>> > > does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a
>> > > little
>> > > bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft,
>> > > microsoft
>> > > or
>> > > lexmark.. ehhh
>> > >
>> > > thanks for the help !
>> > > b,
>> > >
>> > > --
>> > > http://ozetec.net
>> > >
>> > >
>> > >
>> >
>> >
>> >
>> >
>
April 5, 2005 10:51:03 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

It says the requested service has already been started.

"Cari (MS-MVP)" wrote:

> Have you tried starting the Printer Spooler?
>
> http://www.coribright.com/windows/Article%20Nine.htm
>
> If it won't start, it should come with an error message. Report back with
> the error message.
> --
> Cari (MS-MVP)
> Printing & Imaging
>
> In Loving Memory of our dear friend Alex Nichol MVP
>
> "laura" <laura@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:EEC8529B-1577-4B65-AAEE-A89FE1A25198@microsoft.com...
> > it's not really an error message, but the connection wizard just says that
> > it
> > was not able to successfully install the printer and then my only choice
> > is
> > to finish and that's it. i have connected and reconnected, tried
> > installing
> > it every way i know how. neither printer will work and i don't think it's
> > where they connect to the computer, because one connects with USB and the
> > other by parallel port. with the canon multipass f50, the connection
> > wizard
> > won't even launch, manually or automatically. nothing is detected. my
> > multipass status monitor says that it is unable to communicate with the
> > device. when i try to go into control panel and printers and faxes, there
> > is
> > nothing there, even though it has been installed and was working fine up
> > until a couple of weeks ago when suddenly it just stopped working. i have
> > tried system restore but it just says it cannot be restored to any point i
> > try to restore it to. please help! i need my printer for work. thank
> > you.
> >
> > "laura" wrote:
> >
> >> i'm having the same problem with my printer. i had a canon multipassf50
> >> connected and then one day it wouldn't print anymore. i htought it was
> >> the
> >> printer and bought a new one, but i keep getting an error message saying
> >> the
> >> printer could not be successfully installed. i am logged on as the
> >> administrator and have tried downloading drivers too. please help.
> >> laura
> >>
> >> "Cari (MS-MVP)" wrote:
> >>
> >> > What is the exact text of the error message?
> >> > --
> >> > Cari (MS-MVP)
> >> > Printing & Imaging
> >> >
> >> > "ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
> >> > news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
> >> > > Hi,
> >> > > I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
> >> > > I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
> >> > > installation
> >> > > of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me
> >> > > that I
> >> > > must uninstall SP2,
> >> > > I have do it and now the problem still occures:( 
> >> > >
> >> > > does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm a
> >> > > little
> >> > > bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft,
> >> > > microsoft
> >> > > or
> >> > > lexmark.. ehhh
> >> > >
> >> > > thanks for the help !
> >> > > b,
> >> > >
> >> > > --
> >> > > http://ozetec.net
> >> > >
> >> > >
> >> > >
> >> >
> >> >
> >> >
> >> >
> >
>
>
>
>
Anonymous
April 6, 2005 12:42:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.print_fax (More info?)

OK let's start with just one printer.

Ensure they are both disconnected from the PC and reboot the PC.

Download a new set of drivers for the Canon F50 from the Canon website.
Install them and do not connect the printer to the PC until the software
tells you to do so.

Is that successful?
--
Cari (MS-MVP)
Printing & Imaging

In Loving Memory of our dear friend Alex Nichol MVP

"laura" <laura@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:12C8F2A0-3FBC-4C54-AA1C-32522C782ABA@microsoft.com...
> It says the requested service has already been started.
>
> "Cari (MS-MVP)" wrote:
>
>> Have you tried starting the Printer Spooler?
>>
>> http://www.coribright.com/windows/Article%20Nine.htm
>>
>> If it won't start, it should come with an error message. Report back
>> with
>> the error message.
>> --
>> Cari (MS-MVP)
>> Printing & Imaging
>>
>> In Loving Memory of our dear friend Alex Nichol MVP
>>
>> "laura" <laura@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:EEC8529B-1577-4B65-AAEE-A89FE1A25198@microsoft.com...
>> > it's not really an error message, but the connection wizard just says
>> > that
>> > it
>> > was not able to successfully install the printer and then my only
>> > choice
>> > is
>> > to finish and that's it. i have connected and reconnected, tried
>> > installing
>> > it every way i know how. neither printer will work and i don't think
>> > it's
>> > where they connect to the computer, because one connects with USB and
>> > the
>> > other by parallel port. with the canon multipass f50, the connection
>> > wizard
>> > won't even launch, manually or automatically. nothing is detected. my
>> > multipass status monitor says that it is unable to communicate with the
>> > device. when i try to go into control panel and printers and faxes,
>> > there
>> > is
>> > nothing there, even though it has been installed and was working fine
>> > up
>> > until a couple of weeks ago when suddenly it just stopped working. i
>> > have
>> > tried system restore but it just says it cannot be restored to any
>> > point i
>> > try to restore it to. please help! i need my printer for work. thank
>> > you.
>> >
>> > "laura" wrote:
>> >
>> >> i'm having the same problem with my printer. i had a canon
>> >> multipassf50
>> >> connected and then one day it wouldn't print anymore. i htought it
>> >> was
>> >> the
>> >> printer and bought a new one, but i keep getting an error message
>> >> saying
>> >> the
>> >> printer could not be successfully installed. i am logged on as the
>> >> administrator and have tried downloading drivers too. please help.
>> >> laura
>> >>
>> >> "Cari (MS-MVP)" wrote:
>> >>
>> >> > What is the exact text of the error message?
>> >> > --
>> >> > Cari (MS-MVP)
>> >> > Printing & Imaging
>> >> >
>> >> > "ozetec aka oziszan" <bm@WYTNIJTOfabrykarapu.com> wrote in message
>> >> > news:D 048ja$8nu$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> >> > > Hi,
>> >> > > I've a problem with instalation of lexmark x5250 printer,
>> >> > > I was using xp with SP2, and the error was occuring during the
>> >> > > installation
>> >> > > of the printed, I have called lexmark helpdesk and they've told me
>> >> > > that I
>> >> > > must uninstall SP2,
>> >> > > I have do it and now the problem still occures:( 
>> >> > >
>> >> > > does anyone have any ideas? maby someone has the same problem? I'm
>> >> > > a
>> >> > > little
>> >> > > bit angry, its the new printer, I dunno who made a wrong soft,
>> >> > > microsoft
>> >> > > or
>> >> > > lexmark.. ehhh
>> >> > >
>> >> > > thanks for the help !
>> >> > > b,
>> >> > >
>> >> > > --
>> >> > > http://ozetec.net
>> >> > >
>> >> > >
>> >> > >
>> >> >
>> >> >
>> >> >
>> >> >
>> >
>>
>>
>>
>>
>
!