Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Bios for ABit Siluro FX5900 OTES

Last response: in Graphics & Displays
Share
Anonymous
June 10, 2004 8:52:19 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

Hi all need some help please.

I need to find a Bios for a Abit Siluro FX5900 (Non Ultra) OTES

if anyone could send it to me or send a link that would be great

TIA

Mach
Anonymous
June 11, 2004 11:47:42 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

Someone did send me a link to download

Thanks for trying but i had tried that bios and it's for a non OTES Card

But thanks anyway

Anyone else able to help ?

Mach

dp@machman.co.uk (machman) wrote in message news:<bb540037.0406101552.31bfd8ed@posting.google.com>...
> Hi all need some help please.
>
> I need to find a Bios for a Abit Siluro FX5900 (Non Ultra) OTES
>
> if anyone could send it to me or send a link that would be great
>
> TIA
>
> Mach
Anonymous
June 12, 2004 3:37:07 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

"machman" <dp@machman.co.uk> wrote in message news:bb540037.0406110647.96dd364@posting.google.com...
> Someone did send me a link to download
>
> Thanks for trying but i had tried that bios and it's for a non OTES Card

Are you sure there's a non OTES version of the card? Yesterday I googled for "Abit Siluro fx5900" and the
results always showed OTES appended to the name, so I figured every Abit Siluro FX5900 is an OTES card and the
link was to the correct BIOS image.

Did it fail to flash?

Tony.
Related resources
Can't find your answer ? Ask !
Anonymous
June 12, 2004 3:37:08 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

Hi M8

Yeah i searched too and only found the OTES,

The card flashed ok (and i was sure it was my original bios) But when
i run SiluroIQ (An ABit prog to measure temps etc) it just errors out
on the message "this only works on OTES Cards", so i assumed that it
was the bios not giving the correct info out to the program.

I was hoping to try a Bios taken from someone who had a backup so i
could try that.

Is there another way to read the temps on the card ?

Thanks anyway

Mach

"The Black Wibble" <anthony.neville@paradise.org.nz> wrote in message news:<Dmryc.1981$NA1.203695@news02.tsnz.net>...
> "machman" <dp@machman.co.uk> wrote in message news:bb540037.0406110647.96dd364@posting.google.com...
> > Someone did send me a link to download
> >
> > Thanks for trying but i had tried that bios and it's for a non OTES Card
>
> Are you sure there's a non OTES version of the card? Yesterday I googled for "Abit Siluro fx5900" and the
> results always showed OTES appended to the name, so I figured every Abit Siluro FX5900 is an OTES card and the
> link was to the correct BIOS image.
>
> Did it fail to flash?
>
> Tony.
Anonymous
June 13, 2004 1:04:49 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

"machman" <dp@machman.co.uk> wrote in message news:bb540037.0406120330.29f7f6f8@posting.google.com...
> Hi M8
>
> Yeah i searched too and only found the OTES,
>
> The card flashed ok (and i was sure it was my original bios) But when
> i run SiluroIQ (An ABit prog to measure temps etc) it just errors out
> on the message "this only works on OTES Cards", so i assumed that it
> was the bios not giving the correct info out to the program.
>
> I was hoping to try a Bios taken from someone who had a backup so i
> could try that.
>
> Is there another way to read the temps on the card ?

When using nVidia's own drivers from www.nvidia.com the temp reading
is found in Display Properties -> Settings -> Advanced -> {name of card }
-> {open sidebar } -> Temperature Settings.

It might be more fruitful to make use of the VGA card section on Abit's
support forum. http://forum.abit-usa.com.

Tony.
Anonymous
June 14, 2004 5:11:40 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

hi again

I have already posted on the forums so hopefully i'll get a result from
that.

I am using leaked nvidia drivers and i can't find the temp display ,so
perhaps the official ones may display the temp . I'll give them a try later.

Thanks again

Mach
"The Black Wibble" <anthony.neville@paradise.org.nz> wrote in message
news:SdKyc.2092$NA1.216545@news02.tsnz.net...
> "machman" <dp@machman.co.uk> wrote in message
news:bb540037.0406120330.29f7f6f8@posting.google.com...
> > Hi M8
> >
> > Yeah i searched too and only found the OTES,
> >
> > The card flashed ok (and i was sure it was my original bios) But when
> > i run SiluroIQ (An ABit prog to measure temps etc) it just errors out
> > on the message "this only works on OTES Cards", so i assumed that it
> > was the bios not giving the correct info out to the program.
> >
> > I was hoping to try a Bios taken from someone who had a backup so i
> > could try that.
> >
> > Is there another way to read the temps on the card ?
>
> When using nVidia's own drivers from www.nvidia.com the temp reading
> is found in Display Properties -> Settings -> Advanced -> {name of card }
> -> {open sidebar } -> Temperature Settings.
>
> It might be more fruitful to make use of the VGA card section on Abit's
> support forum. http://forum.abit-usa.com.
>
> Tony.
>
>
!