Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

GA-622-32C ,Nvidia Riva TNT2 M64

Last response: in Graphics & Displays
Share
Anonymous
September 6, 2004 1:23:54 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

I've used GA-622-32C ,Nvidia Riva TNT2 M64 for some time on with WinXP with
no trouble. Suddenly, because of some obvious reason I can't figure out, my
card doesn't work anymore.

Funny thing is it works without drivers. I downloaded the newest drivers
but that did not work. It boots up but as soon as the logon screen loads
the
screen goes black.

Any help will be greatly appreciated.

HOV




--
Using M2, Opera's revolutionary e-mail client: http://www.opera.com/m2/
Anonymous
September 6, 2004 1:37:13 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

On Mon, 06 Sep 2004 09:23:54 +0200, fdsgfdsg <sadfsadf@fsadf.sdf>
wrote:

>I've used GA-622-32C ,Nvidia Riva TNT2 M64 for some time on with WinXP with
>no trouble. Suddenly, because of some obvious reason I can't figure out, my
>card doesn't work anymore.
>
>Funny thing is it works without drivers. I downloaded the newest drivers
>but that did not work. It boots up but as soon as the logon screen loads
>the
>screen goes black.
>
>Any help will be greatly appreciated.
>
>HOV

The latest drivers can sometimes give problems for older cards.

Try either the 56.72 or 45.23. You can find both (and others) here:
http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html
Anonymous
September 7, 2004 5:20:18 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.nvidia (More info?)

I tried the older drivers but still the same problem. The card works
without drivers but with drivers the screen goes blank before it gets to
the logon screen.
!