Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

XP detection problem - Sony Camera

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
August 25, 2004 6:39:08 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

I am having problems with XP and my Sony DCR-TRV828 camera.
I have used same camera and cable on friend's machine and his XP recognises
the camera (it pings and indicates that it is a sony DV camera) - so camera
and cable OK.
My XP knows something is connected - I get the 'ping' noise.
It detects new hardware, but asks for a driver.
The firewire driver (from device manager) is: "VIA OHCI Compliant IEEE 1394
Host Controller"
What is the problem? Where do I start?

Cheers,
Tracey
Anonymous
August 27, 2004 1:42:12 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Check in network connections and and disable the firewire one if it's
enabled.
Graham

--
Graham Hughes
MVP Digital Media
www.dvds2treasure.com
www.simplydv.com
"Tracey S" <TraceyS@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:C08DB865-C15F-4D0F-8651-C62DB63CA282@microsoft.com...
> I am having problems with XP and my Sony DCR-TRV828 camera.
> I have used same camera and cable on friend's machine and his XP
recognises
> the camera (it pings and indicates that it is a sony DV camera) - so
camera
> and cable OK.
> My XP knows something is connected - I get the 'ping' noise.
> It detects new hardware, but asks for a driver.
> The firewire driver (from device manager) is: "VIA OHCI Compliant IEEE
1394
> Host Controller"
> What is the problem? Where do I start?
>
> Cheers,
> Tracey
!