Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Video display with Media Player

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
September 4, 2004 8:45:48 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Heres the problem..

When I try to watch a video clip from a web site (ie. MSN)
I only see a small portion of the whole video in the
frame. The same problem is happening when I try to watch
a video with windows media player 9, that I have saved on
my Hard Drive (avi or mpg or wmv) it only show a portion
of the whole video in the frame, The whole video is not
showing up in the Video Frame, It does this no matter if
a go to full screen or shrink it down...it still happens

Hopefully you understand what I'm trying to say...

This seems to have happen after I upgraded to SP2

Please help...

Billy Jr
Anonymous
September 5, 2004 6:23:35 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

I would believe that you have Zoom specified in the settings for your video
card driver. Unset this and you should be happier.

--
(speaking for myself and doing this in my free time)
See http://www.zachd.com/pss/pss.html for some helpful WMP info.
Following up to your post with the resolution is good netiquette.
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
All e-mail to this account will bounce or be deleted - *use the newsgroups*.
--
"Billy gates" <BGates@microsoft.com> wrote in message
news:636e01c492d9$4df3d340$a301280a@phx.gbl...
> Heres the problem..
>
> When I try to watch a video clip from a web site (ie. MSN)
> I only see a small portion of the whole video in the
> frame. The same problem is happening when I try to watch
> a video with windows media player 9, that I have saved on
> my Hard Drive (avi or mpg or wmv) it only show a portion
> of the whole video in the frame, The whole video is not
> showing up in the Video Frame, It does this no matter if
> a go to full screen or shrink it down...it still happens
>
> Hopefully you understand what I'm trying to say...
>
> This seems to have happen after I upgraded to SP2
>
> Please help...
>
> Billy Jr
Anonymous
September 5, 2004 8:01:47 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Thank You....

You my newest hero....

I appreciate the time & attention...

That was the problem...


Stevie Jr
!